Rudi van der Wel

Rudi van der Wel is bij Hands on ICT Business Developer voor de branches zorg & wonen en zakelijke dienstverlening. Binnen deze rol is Rudi verantwoordelijk voor het aantrekken en ontwikkelen van nieuwe business opportunities Verder is hij bezig om bij organisaties ICT-business vraagstukken in kaart te brengen. Rudi is op zeer regelmatige basis bij prospects over de vloer. Anders is hij te vinden op ons kantoor in Weesp.

Rudi zijn takenpakket bestaat o.a. uit het contacteren en benaderen van contacten die via diverse kanalen bij ons binnenkomen óf het zelf benaderen van nieuwe kansen in de markt. Dit altijd in samenwerking met marketing en overige sales collega’s.

Rudi zijn persoonlijkheid kun je het beste omschrijven als enthousiast, commercieel en communicatief. Hij heeft zich helemaal ingevreten in de uitdagingen en vraagstukken in zijn branches waardoor hij precies weet waar organisaties tegenaan lopen. Rudi is sinds mei 2023 werkzaam bij Hands on ICT.

Rudi van der Wel

"Ik hou ervan om de scherpte op te zoeken omdat het resulteert in nieuwe inzichten".

Rudi van der Wel- Business Development

Rudi aan het woord

“Mijn interesse voor ICT heb ik 20 jaar geleden gekregen toen ik acquisitie ging doen voor een bedrijf dat een databasebeheeroplossing aan de man bracht, vooral gericht op banken en overheden. Van het begin af aan merkte ik dat de acquisitie en business development stijl heel erg bij mij paste.

Zo kreeg ik bij mijn eerste baantje een eigen bureau met een telefoon en een CRM-bestand. Zo ben ik toen advertenties gaan verkopen. Vandaaruit heb ik me steeds meer kunnen specialiseren in het vak en geleerd welke overwegingen er spelen bij organisaties en welke prioriteit er wordt gegeven aan ICT.

Ik vind het belangrijk om aan tafel te komen bij een klant omdat ik daarmee een gevoel krijg bij hun ICT-ambities en uitdagingen. Zo kan ik ook beter van toegevoegde waarde zijn voor hen. Ik wil aanvragen zo persoonlijk en concreet mogelijk maken voor de klant.” 

 

 

Klanten verwachten steeds meer van een Managed Service Provider, de kwaliteit moet van een hoog niveau zijn. Hands on ICT kan hier goed in faciliteerden omdat we continuïteit borgen en proactief meedenken met de klant. Mijn collega’s zetten zich allemaal dag in dag uit om dit voor elkaar te krijgen. Je ziet dit bijvoorbeeld terug met ICT-security, hier zijn we echt een stap voor op onze concurrenten in de markt. Wij kunnen dingen overbrengen aan prospects, die concurrenten nog niet kunnen vertellen. Daar word ik als Business Developer heel blij van.

Ik vind het heel tof dat we nu met onze dienstverlening boven op de Phishing en de Awareness zitten. En natuurlijk is het mooi om nieuwe klanten binnen te halen.

Hands on ICT bevalt goed als werkgever. Het bedrijf wil investeren in kennis. We zijn met heel veel nieuwe mensen te gelijk begonnen. Samenwerken is daarin heel belangrijk. Ik krijg onwijs veel energie van de afspraken aan tafel met de klant, dus ik zit hier heel goed op mijn plek.”

 

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Plan een video call

Stel al je vragen over ICT-dienstverleningen

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een ICT-aanpak die aansluit bij jouw behoeften. 

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Rudi van der Wel
Business development manager
Nog niet klaar om te bellen? Vraag dan hier meer informatie aan.

Neem contact op met Rudi

Wil je graag met Rudi van der Wel in contact of wil je meer weten over de dienstverlening van Hands on ICT? Neem dan contact op met Rudi om vrijblijvend een kop koffie te drinken. 

Laat je gegevens achter