Michel de Winter

Michel de Winter is HR business partner bij bij Hands on ICT waarbij hij zowel in de kantoren van Weesp, Zwolle en Venlo te vinden is.

Binnen zijn functie is Michel elke dag op zoek naar de juiste kandidaten voor de openstaande vacatures binnen Hands on ICT. Dit doet Michel samen met Joey van Elsen van recruitment. Naast het gehele wervings- en selectieproces is Michel ook verantwoordelijk voor alle HR-zaken. Hij stuurt een gepassioneerd team aan van 2 collega's.

Michel kun je het best omschrijven als, informeel, open en toegankelijk. Michel heeft de afgelopen 24 jaar ruime kennis en ervaring opgedaan in recruitment, HR én de ICT-wereld. 

e45d0c37-37b1-4d63-9bb1-b8c651bd943a

''Waarom moeilijk doen als het samen kan” 

Michel de Winter - HR Business Partner

Michel aan het woord

''Mijn rol is dus tweedelig. De helft van de tijd ben ik bezig met recruitment voor het invullen van openstaande vacatures en de andere helft met HR-zaken waar ik aansturing geef aan twee andere collega’s Eef  Hendrikx en Nicole Hendrikx. Op HR-gebied draag ik bij aan een aantal grote projecten en ontwikkelingsplannen van het salaris-en functiehuis, pensioensregelingen en verder alle HR-gerelateerde zaken. Mijn expertise voor HR en recruitment komt vooral uit de praktijk. Ik heb 21 jaar mijn eigen bureau genaamd Switchjobs gehad, gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en detachering gehad. Hands on ICT kende ik al lang; vanuit Switchjobs had ik al contact toen Hands on ICT nog in Amsterdam gevestigd was.

De reden voor de overstap naar Hands on ICT was vooral te wijden aan de breedte van de functie, met name de diversiteit en de uiteenlopende werkzaamheden. Ik mag in mijn functie als HR business partner meer structuur gaan aanbrengen en de processen regelen wanneer een persoon een interne overstap maakt. Er komt heel wat bij kijken."

IMG-0475

Michel over Hands on ICT

“Ik vind Hands on ICT een hele een platte en informele organisatie met korte lijnen, ook naar de directie. Het is heel interessant om er te werken. Het is goed om te zien dat René van Klaveren, de eigenaar Hands on ICT, nog steeds als ondernemer bij Hands on ICT is waardoor de organisatie niet te maken heeft (en afhankelijk is van) aandeelhouders. Dat maakt Hands on ICT slagvaardig. Ook zijn er binnen onze organisatie veel mogelijkheden en doorgroeien is zeker een optie voor een hoop medewerkers. Ik heb dit al in de eerste maanden van deze functie mogen ervaren waarbij diverse collega’s van support de overstap konden maken naar projecten. Er is binnen Hands on ICT veel functievrijheid en verantwoordelijkheid.

En niet onbelangrijk, het is een leuk team. Het team bestaat uit zeer diverse collega’s en de lijnen zijn open en informeel. Mijn collega’s gaan allemaal professioneel te werk. Ook m.b.t. de dienstverlening naar onze klanten.”

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

logo (1)

Neem contact op met Michel

Wil je graag met Michel in contact of wil je meer weten over openstaande vacatures van Hands on ICT? Neem dan contact op met Michel om vrijblijvend een kop koffie te drinken. Je kunt hem bellen op 06-11449228, een e-mail sturen naar m.dewinter@handsonict.nl of vul het contactformulier in.

 

Laat je gegevens achter