Digitaal samenwerken

'Vele handen maken licht werk'. Een bekend gezegde dat ook geldt in het digitale tijdperk. Mensen die samenwerken komen verder en voegen meer waarde toe voor de eigen organisatie én voor klanten, cliënten of patiënten. Maar om succesvol digitaal samen te werken moeten medewerkers wel de juiste tools hebben. Als deze tools ontbreken of niet juist functioneren, dan gaat dit ten koste van de productiviteit. Met de diensten van Hands on ICT hebben jouw medewerkers alle instrumenten in handen om samen vooruit te gaan.

Whitepaper: Productief digitaal samenwerken - nu en in de toekomst

De manier waarop we samenwerken verandert drastisch. Werkten we voorheen meestal op kantoor, nu doen we dat op uiteenlopende locaties en devices. Bijvoorbeeld thuis achter de laptop, of in de trein op onze smartphone. Microsoft 365 biedt alle mogelijkheden om op welk device dan ook met collega's samen te werken. Benieuwd hoe je alle samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft 365 zo optimaal mogelijk benut als aanjager van productievere samenwerking in jouw organisatie? Dat lees je in deze whitepaper. 

Waarom organisaties kiezen voor de samenwerkdiensten van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we meer dan 35.000 professionals geholpen succesvol digitaal samen te werken. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s We bedienen organisaties in heel Nederland, maar zijn met onze vestigingen altijd dichtbij.
 • vink-check-2-blauw_s Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij  de klant.
 • vink-check-2-blauw_s Wij zijn Microsoft Gold Partner. We voldoen aan de strenge eisen voor ICT-kennis van Microsoft.
Klanten

Deze organisaties gingen je voor

Naar het klantenoverzicht Referenties

Feiten en Cijfers

 • 125

  We beschikken over een groot netwerk aan specialisten verdeeld over heel het land.

 • 3

  Vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd in de buurt.

 • 35.000 +

  In totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten.

 • 300 +

  Als businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren.

Effectief samenwerken

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende oplossing om optimaal samen te kunnen werken. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Hans 9528

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil jouw organisatie de volgende stap zetten in digitaal samenwerken en wil je eens praten met een expert van Hands on ICT? Neem dan contact op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact met ons op