De digitale werkplek

De digitale werkplek is dé gereedschapskist van moderne professionals. Het maakt niet uit waar ze zijn of met welk apparaat ze inloggen, ze willen altijd toegang tot dezelfde digitale tools en bestanden. Hands on ICT maakt efficiënt en veilig online werken mogelijk. Benieuwd waar een digitale werkplek in 2022 aan moet voldoen? Dat antwoord vind je hier!

Whitepaper: De werkplek van nu

Om klanten zo goed mogelijk te helpen moeten medewerkers optimaal samenwerken, zowel met mensen binnen de organisatie als met stakeholders daarbuiten. Zeker nu Nederland massaal thuiswerkt, hebben veel organisaties een nieuwe digitale werkplek nodig. Waar moet de ideale werkplek aan voldoen om jouw medewerkers écht verder te helpen? Dat lees je in onze whitepaper.

Werkplek Reservering App

Langzaamaan werken we weer meer op kantoor, maar hoe voorkom je dat teveel medewerkers naar kantoor komen? En, hoe realiseer je nu die veilige werkomgeving? Eenvoudig in gebruik, maar een veelvoud aan mogelijkheden. Dat is de Werkplek Reservering App.

ICT-talks #1

Waarom organisaties kiezen voor de digitale werkplek van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we bij meer dan 300 organisatie digitale werkplekken geïmplementeerd en in totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s We bedienen organisaties in heel Nederland, maar zijn met onze vestigingen altijd dichtbij.
 • vink-check-2-blauw_s Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
 • vink-check-2-blauw_s Wij zijn Microsoft Gold Partner. We voldoen aan de strenge eisen voor ICT-kennis van Microsoft.
Klanten

Deze organisaties gingen je voor

Feiten en Cijfers

 • 125

  We beschikken over een groot netwerk aan specialisten verdeeld over heel het land.

 • 3

  Vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd in de buurt.

 • 35.000 +

  In totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten.

 • 300 +

  Als businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren.

Jouw werkplek

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende oplossing voor je werkplekken. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Berry 9495

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om de volgende stap te zetten met de digitale werkplek binnen jouw organisatie en wil je eens praten met een werkplekexpert van Hands on ICT? Neem dan contact op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact met ons op