ttif.company

ttif.company heeft al bijna 50 jaar ervaring met het in beweging krijgen en houden van mensen op de arbeidsmarkt. De organisatie bestaat uit ttif & arbo, de meest ambitieuze, betrokken en gepassioneerde arbodienst van Nederland en ttif & werk, dé specialist op het vlak van coaching en loopbaanbegeleiding. Het bedrijf is al sinds 1971 actief en inmiddels uitgegroeid tot een fullservice en landelijke aanbieder op het gebied van arbodienstverlening, loopbaanadvies, coaching, tweede spoor en outplacement.

 

Sneller en slimmer werken

De organisatie zocht een alternatief om de primaire bedrijfsprocessen verder te automatiseren, zodat medewerkers effectiever en met nog minder kans op fouten hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. IT-businesspartner Hands on bouwde ‘Arbo APPI’ op basis van het Microsoft Power Platform, die dagelijkse workflows een stuk sneller en efficiënter maakt.

Referenties_ttif-company

Download de klantcase

Wil je deze klantcase nog eens rustig nalezen? Download dan nu de PDF waarin de volledige samenwerking van ttif.company met Hands on ICT staat beschreven. 

Onze expertise

Onze diensten voor dienstverleners

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Neem nu contact op en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de dienstverlening neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter