Alex Denneman 

Alex Denneman is bij Hands on ICT werkzaam als Projectleider.

Hij is verantwoordelijk voor de projecten bij onze klanten en moet ervoor zorgen dat deze goed verlopen.
Hij zorgt dat de projecten binnen budget en tijd opgeleverd worden. Alex is verder bezig met de klant intern te begeleiden tijdens het project en het succesvol afronden van de projecten met de IT consultants. Alex zijn taken zijn o.a. het schrijven van een Project initiatie document. Plan van Aanpak wordt geschreven door de senior consultant en door mij aangevuld met planning, klantverantwoordelijkheden als aanstellen Key-users en zogenoemde champion users.

 

Alex is breed inzetbaar, dit mede door zijn lange werkervaring. Alex krijgt veel positieve energie van het communiceren en organiseren met collega’s, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen servicen. Alex zijn persoonlijkheid is het beste te omschrijven als: sociaal, oplossingsgericht en klantgericht. Hij is sinds februari 2023 werkzaam bij Hands on ICT op het kantoor in Weesp.

Alex Denneman

"Als projectleider moet je voor een (potentiële) klant geen aannames doen, want dit is dodelijk voor de projecten’’

Alex Denneman - Projectleider

Alex aan het woord

"Ik ben van origine een grafische man maar kwam al snel tot de ontdekking dat mijn kracht en interesse vooral ligt bij het projectmatig inrichten en begeleiden van opdrachten. Met name het begeleiden van de klant en het stakeholdermanagement is waar mijn hart sneller van klopt. Ik ben te typeren als een pragmatische projectmanager die ook altijd het hoe en waarom wil weten en niet zal nalaten hier naar te vragen (sorry alvast). Ik beschik over ruime projectmanagement ervaring binnen diverse disciplines: IT, logistiek, uitgeverij en IoT. Ik bouw altijd op de kennis en kunde van de engineers, zij weten tenslotte van de hoed en de rand, terwijl ik zelf meer de helikopterview beheers. 

Ik vind dat we binnen de Hands on ICT organisatie veel discipline hebben. Ook kunnen wij volledige producten en dienstverlening aanbieden aan de klant. En we hebben veel kennis en kunde in de organisatie waardoor we klanten kunnen aantrekken en tevreden kunnen houden. Het team is verder ook leuk en gezellig om in te werken.

 

 

 

Waar ben ik trots op? Ik heb niet echt op één project waar ik enorm trots op ben. Het is een succes als we het project als organisatie tijdig en binnen budget voor de klant kunnen opleveren zodat het project volgens afspraak wordt opgeleverd en de klant tevreden is. Natuurlijk zijn grote projecten een grotere uitdaging omdat dit meerdere kleine projecten meestal bevat. Zo is een mooi project om te noemen de transitie van onze klant Horticoop dat we binnen enkele weken snel en goed hebben geregeld. Bij deze klant is de verzelfstandiging gerealiseerd van het bedrijfsonderdeel Lensli. Ook de kantoorautomatisering is door ons volledig gescheiden van elkaar. Het project bestond o.a. uit het migreren van SharePoint en OneDrive naar de nieuwe tenant en het overzetten van de Exchange users. Daarnaast is voor Lensli een beheercontract afgesloten waaronder YourWorkplace, YourFirewall, YourServer vallen met daarboven op een aantal extra add-ons zoals escalatieservice, onsite beheer, handtekening software en een back-up oplossing. En uiteraard hebben we alle nieuwe Microsoft licenties voor de klant geleverd.

Hands on ICT bevalt zeker goed als werkgever. Dat kan ik wel oordelen na een goed jaar werkzaam hier te zijn. Je krijgt de vrijheid waar nodig. Het is een leuk team waar je in komt te werken en de samenwerkingen met de overige collega’s ervaar ik als zeer prettig.''

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Neem contact op met Alex

Wil je in contact komen met Alex ? Vul in dit formulier je gegevens in en Alex neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter