De moderne werkplek

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT-adviezen en hoogwaardige diensten. Hierbij zijn jouw doelstellingen altijd het uitgangspunt. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

Microsoft 365 migratie en support

We helpen je met een succesvolle migratie naar Microsoft 365. Daarbij nemen we jouw mensen als uitgangspunt. Naast techniek bepalen uiteindelijk jouw medewerkers hoe de nieuwe omgeving wordt gebruikt. Daarna blijven we bijsturen om nieuwe functies stap voor stap te leren gebruiken.

 

Hands On ICT Weesp B9061-samenwerken

SharePoint inrichting, migratie en ontwikkeling

Om zoveel mogelijk te profiteren van kostbare bedrijfsinformatie helpen we je om deze data toegankelijk en veilig te bewerken, bewaren en wanneer nodig verwijderen. We maken gebruik van onze best practices, die ervoor zorgen dat de juiste informatie altijd beschikbaar is voor de juiste medewerker.

werkplek-shutterstock_1531723328

Veilig samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt samenwerken makkelijk. Door het grote aantal functies zijn de mogelijkheden nu al eindeloos, en worden je teams productiever. Dat is tegelijk de uitdaging: hoe maak je gebruik van al die mogelijkheden, en wat voegt dat toe aan je organisatie? Wij helpen hierin de passende keuzes te maken.

De ontzorgde werkplek: Device-as-a-service en YourWorkplace 365

Organisaties besteden vaak onnodig veel tijd aan het uitleveren, installeren en onderhouden van een werkplek. Dat hoeft niet langer, Hands on ICT biedt een volledig ontzorgde werkplek, tegen een vast bedrag per maand. Makkelijk, veilig en volledig ontzorgd samenwerken.

mobiledevices-shutterstock_173451509

Microsoft Powerplatform

Met Microsoft Power kan iedereen met kennis van Excel en PowerPoint zelf business-applicaties kan maken. Waarom? Gestandaardiseerde applicaties voldoen vaak niet aan alle wensen van de business en speciale custom-made applicaties kosten veel geld, tijd en resources. Daartussen zit een wereld van business-applicaties, die met behulp van het Microsoft Power Platform wel gemaakt kunnen worden. Wil je meer weten over Microsoft Power Platform? Download dan nu onze whitepaper 'Power Platform' of bekijk ons on-demand webinar over het gebruik van Power Platform

Nieuwe functionaliteit adopteren

Bij elke migratie naar Microsoft 365 is het essentieel de gebruikers te betrekken in de nieuwe manieren van samenwerken. Wanneer dat lukt is de migratie pas echt succesvol. Wij helpen hierbij met ons cafetariamodel voor adoptie: gebruik alleen wat echt nodig is en houd dus regie op de kosten van verandering.

Migratie naar Microsoft 365
Hands on ICT

De ideale werkplek biedt alles wat de gebruiker nodig heeft om te kunnen excelleren in zijn/haar werk. Flexibel, snel, veilig en altijd verbonden.

Hans - Manager Services

De ideale werkplek

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende oplossing voor je werkplekken. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Arnold 4802

Kom met ons in contact

Heb je een vraag over onze werkplek dienstverlening? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter