Digitale veiligheid

Digitalisering levert organisaties enorme voordelen op. Maar naast deze voordelen brengt informatie technologie ook risico's met zich mee. Dagelijks verschijnen er in de media berichten over grootschalige hacks en datalekken. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Gelukkig worden de beveiligingsinstrumenten ook steeds geavanceerder. Hands on ICT helpt je jouw IT-omgeving optimaal te beveiligen zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je op deze pagina.

Zo houd je Microsoft
365 veilig én gebruiksvriendelijk

Op afstand werken is voor veel organisaties de norm geworden. Een situatie waarin medewerkers op verschillende locaties en tijdstippen kunnen werken – al dan niet op eigen devices (BYOD/CYOD) – vraagt om solide security-maatregelen. Dankzij oplossingen als Teams en SharePoint Online is Microsoft 365 een platform dat werken op afstand faciliteert. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers de 365-omgeving ook op hun eigen pc, de computer van de zaak of hun mobiele devices veilig benutten? Dat lees je in dit e-book.

Waarom organisaties ervoor kiezen voor de securitydiensten van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we meer dan 300 organisaties geholpen de IT-omgeving veilig te houden. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s Naast de technische inrichting verzorgen we ook de bewustwording voor de gebruikers.
 • vink-check-2-blauw_s Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
 • vink-check-2-blauw_s Wij zijn Microsoft Gold Partner. We voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Microsoft.
Klanten

Deze organisaties gingen je voor

Naar het klantenoverzicht Referenties

Feiten en Cijfers

 • 125

  We beschikken over een groot netwerk aan specialisten verdeeld over heel het land.

 • 3

  Vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd in de buurt.

 • 35.000 +

  In totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten.

 • 300 +

  Als businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren.

Webinar 'Veilige ICT, hoe regel je dat'

Veel organisaties benaderen ICT security vanuit een technisch aspect: 'Hebben we VPN, antivirus, firewall etc.'. Echter, ICT-security bestaat uit meer dan dat. Het gaat voor een groot deel over mensen in een organisatie en processen binnen een organisatie. 

In dit webinar nemen Thomas Kallenbach (accountmanager bij Hands on ICT) & Jeroen Vercoulen (Network- /security engineer) je helemaal mee in al deze aspecten van ICT-security.

Webinar Veilige ICT, hoe regel je dat

Veiligheid voorop

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende security oplossingen. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Hank 9610

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je de beveiliging van jouw IT-omgeving naar een hoger niveau tillen en wil je eens praten met een expert van Hands on ICT? Neem dan contact op!

Neem contact met ons op