Hank van Gardingen

Hank van Gardingen is binnen Hands on ICT als Manager Sales verantwoordelijk voor het segment Health care. Met zijn uitgebreide expertise rondom IT voor de zorg & wonen branche, is hij in staat om mee te denken in de juiste oplossing voor deze organisaties. 

Hank van Gardingen

Hank in beeld

In het teken van het 25 jarige jubileum van Hands on ICT is een gemêleerde groep medewerkers geïnterviewd over hun rol binnen deze ICT-organisatie. In deze video komt Hank van Gardingen, Manager Sales binnen Hands on ICT, aan het woord.
 
 

"De belangrijkste taak vind ik dat je samen optrekt als business partners en dat we gezamenlijk de ICT-doelstellingen van jouw organisatie gaan realiseren." 

Hank van Gardingen - Manager Sales Hands on ICT

Over Hands on ICT

Onze 125 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Neem contact op met Hank

Wil je graag met Hank van Gardingen in contact of wil je meer weten over de dienstverlening van Hands on ICT? Neem dan contact op met Hank om vrijblijvend een kop koffie te drinken. 

Laat je gegevens achter