Bekijk nu het Webinar: Hoe borg je een veilige werkplek?

In dit Webinar nemen Jolijn Meuwissen (accountmanager zorg & wonen) & Berry Bloemhof (Chief Operations Officer) van Hands on ICT je mee in alle aspecten omtrent IT-security in deze branche. Je komt alles te weten over IT security van de (moderne) werkplek specifiek voor organisaties gespecialiseerd in zorg en/of huisvesting.
 
Tijdens dit Webinar zijn o.a. deze onderwerpen besproken:
✔️ Actuele scenario's van IT security incidenten
✔️ Het gevaar en de consequenties van slechte IT security in de zorg & wonen
✔️ Waar moet je naar kijken bij verbetering van jouw eigen IT security 
✔️ Praktische tips & tricks voor optimalisatie IT security, specifiek voor organisaties in de zorg & wonen branche. 
 

Cyberaanvallen: een groeiende zorg voor de zorg

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij IT een ondersteunende rol moet bieden. Echter, cybercriminaliteit treft steeds meer organisaties binnen de sectoren zorg en wonen wat grote consequenties kan hebben. Maar hoe zorg je dat je IT goed beveiligd is en blijft en je medewerkers weten hoe ze cyberaanvallen moeten tegengaan? En hoe voorkom je een cyberaanval zodat je minder kosten hoeft te maken in het herstelwerkzaamheden. 

In dit webinar geven we je meer handvatten hoe je mens, techniek en proces zó kunt inrichten zodat je organisatie minder (snel) kans maakt op een aanval van buitenaf.

Webinar - een veilige moderne werkplek voor de zorg 6

Vraag de IT Security health scan aan

Wil jij weten hoe het staat met de actuele beveiliging van jouw ICT-omgeving en wat noodzakelijk is om het vereiste beveiligingsniveau te bereiken? Met de Hands on ICT Security health scan helpen wij jou om inzicht te krijgen in jullie huidige beveiligingsniveau. In circa 2 dagen inventariseren wij jouw ICT-beveiliging en brengen wij kwetsbaarheden in kaart. We geven vervolgens concreet advies voor verbeteringen, met specifieke aandacht voor de security features en de juiste instellingen.  

De sprekers

Het webinar werd verzorgt door twee sprekers met zeer uitgebreide kennis binnen de branche Zorg & Wonen en zich al jaren sterk focussen op IT security.

Spreker - Jolijn

Jolijn Meuwissen
Accountmanager Zorg & Wonen Hands on ICT
E: j.meuwissen@handsonict.nl
T: +31 6 25370895

Spreker - Berry

Berry Bloemhof
Chief Operations Officer (COO) Hands on ICT
E: b.bloemhof@handsonict.nl
T: +31 6 43879992

"Steeds meer zorginstellingen worden geraakt door ransomware, phishingmails en computerhacks. Een stabiele, veilige en flexibele ICT-omgeving is dus essentieel om goed te blijven functioneren."

Jolijn Meuwissen - Account Manager Zorg & Wonen

Een veilige ICT-omgeving, hoe regel je dat

ICT-security en je bewapenen tegen cyberaanvallen; het leek altijd ver weg, maar komt toch steeds dichterbij. Cybercriminelen kunnen met de ICT-mogelijkheden van tegenwoordig steeds gemakkelijker binnenkomen in een niet-optimaal beveiligde omgeving. Het voorkomen van een aanval of hack vraagt hoge eisen aan de security van je ICT-omgeving. In deze whitepaper nemen we je mee in alle belangrijke aspecten van ICT-security zodat jij je organisatie beter weerbaar maakt tegen Cybercriminaliteit.

Vragen of opmerkingen

 Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over dit onderwerp of wil je graag concreet aan de slag met IT Security? Neem dan vooral contact op met Jolijn (j.meuwissen@handsonict.nl) of Berry (b.bloemhof@handsonict.nl). Ook kun je hier naast je gegevens achter laten. 

Laat je gegevens achter