Security

Iedere ICT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data veel eisen aan de beveiliging van je ICT-omgeving. Het dwingt ook om na te denken over beleid en concrete maatregelen om data (en privacy) binnen je bedrijfsnetwerk beter te beschermen. Beveiliging gaat echter niet alleen over techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. Met onze security-0plossingen helpen we je jouw IT-omgeving veilig en gebruiksvriendelijk te houden.

Microsoft 365 Security Scan

Wil jij weten hoe het staat met de actuele beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving? In een aantal eenvoudige stappen inventariseren we jouw beveiliging en brengen kwetsbaarheden in kaart. We brengen na deze scan een concreet advies uit om kwetsbaarheden op te lossen en waar mogelijk passen we security features en instellingen direct aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu de scan aan. 

 • vink-check-2-blauw_s

  Wij brengen de actuele situatie in kaart en toetsen beveiligingsinstellingen.

 • vink-check-2-blauw_s

  Wij geven je advies over noodzakelijke security features en instellingen.

 • vink-check-2-blauw_s

  In een plan van aanpak maken we concreet welke verbeteringen we doorvoeren.

 • vink-check-2-blauw_s

  Samen gaan we aan de slag met de inrichting van de security features.

 • vink-check-2-blauw_s

  Wij nemen de beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving in beheer.

Mobile Device Management

Overal en altijd kunnen samenwerken is de nieuwe norm voor veel organisaties, zeker nu. Om dat verantwoord te kunnen doen, moet dat wel veilig zijn. Dat doen we door de informatie die naar een apparaat gaat veilig te beheren. Alleen dan kunnen organisaties met een gerust hart mobiel aan de slag.

cloud-shutterstock_1116521471

Security Health Check

Elke IT-organisatie is voortdurend in beweging. Maartregelen van gisteren zijn nu soms niet meer nodig of juist volstrekt onvoldoende. Om hier een vinger aan de pols te houden, helpen we je graag. De security health check geeft aan wat de stand van zaken is en welke aanvullende maatregelen mogelijk nodig of gewenst zijn om jouw omgeving volledig te beveiligen.

systemhealthcheck-shutterstock_1866481222

Microsoft 365 Healthcheck

Het Microsoft 365 platform biedt een schat aan functionaliteit, die vaak slechts gedeeltelijk wordt benut. Dat geldt ook voor de geavanceerde beveiligingsfuncties die soms ten onrechte onderbelicht zijn. Dat is zonde! Hands on ICT helpt je deze tools succesvol in te zetten om je omgeving veilig, gebruiksvriendelijk en up to date te houden.

Advies-shutterstock_1039039435

Security Awareness Trainingen

Security is natuurlijk veel meer dan alleen ICT. Sterker nog, bij meer dan 70% van alle lekken en hacks is menselijk handelen de belangrijkste oorzaak. Hoe zorg je nu dat je medewerkers alert zijn (en blijven) op alle gevaren die op ons afkomen? Onze Security Awareness trainingen nemen je mensen aan de hand. Vraag nu onze training aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Security Awareness Trainingen
Hands on ICT

De ideale werkplek biedt alles wat de gebruiker nodig heeft om te kunnen excelleren in zijn/haar werk. Flexibel, snel, veilig en altijd verbonden.

Niek Creemers - Manager Services

Veiligheid voor alles

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende security oplossingen. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Bob 9300

Kom met ons in contact

Heb je een vraag over  de veiligheid van jouw ICT-omgeving en/of date? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter