header_csat

Weet jij waar je huidige gaten zitten in de cybersecurity?

Met de CSAT ontvang je geprioriteerde aanbevelingen om de juiste corrigerende maatregelen te nemen om jouw IT Security naar een hoger niveau te tillen. Hierbij heb je inzicht in wat je als organisatie zelf kunt oppakken en wat Hands on ICT eventueel voor je kan uitvoeren om je organisatie beter te beveiligen. Een onmisbare eerste stap om je organisatie gericht en efficiënt te beschermen tegen cyberaanvallen.
 
Eenmalige kosten: € 2.400,- 

Cybersecurity Assessment Tool (CSAT)

Laat hier je gegevens achter

Heb je interesse in deze de CSAT? Vraag dan hier het assessment aan. 

Wat houdt de CSAT in?

Nooit vertrouwen, altijd verifiëren. Dat is het uitgangspunt van het ZERO trust principe. Maar hoe kun je dit goed toepassen voor jouw organisatie? Voer hiervoor een goede 0-meting uit zodat je weet waar de gaten in jouw security zitten. 

Met dit assessment verkrijg je inzicht in de status van de beveiliging in je organisatie. De CSAT bied je dit door geautomatiseerde scans en analyses. Op basis van echte gegevens uit je Microsoft-account én je IT-infrastructuur kunnen we inzicht geven in de potentiële bedrijfsrisico’s en vergroot je de kennis over kwetsbaarheden voor cyberaanvallen en kun je de juiste corrigerende geprioriteerde maatregelen nemen. En je hebt input voor je security roadmap om je securitybeleid te verbeteren of aan te scherpen. Deze scan gaat verder dan Microsoft Secure Score die vooral is gericht op de tenant waardoor je een beter beeld krijgt van je huidige security base. 

We bieden de inzet van de CSAT-oplossing aan voor twee consultancy dagen. Deze uren hebben betrekking op voorbereiding, uitwerking, bespreking met jullie IT verantwoordelijke, gevolgd door een securityadvies vanuit Hands on ICT. 

De voordelen van CSAT

Met dit assessment ontvang je geprioriteerde aanbevelingen om de juiste corrigerende maatregelen te nemen. Een onmisbare eerste stap om je organisatie gericht en efficiënt te beschermen tegen cyberaanvallen.

De perfecte 0-meting om aan de slag te gaan om je IT-security te verbeteren.

  • Security We kunnen een heldere cybersecurity roadmap bepalen n.a.v. het assessment
  • Security

    De CSAT laat zien welke technologische en procedurele maatregelen je kunt nemen om de beveiliging te verbeteren

  • Security

    De CSAT identificeert gebieden die aandacht behoeven en doet aanbevelingen voor te nemen maatregelen.

  • Security Je bent naar aanleiding van het assessment in staat om een strakke Zero Trust basis op te zetten

CSAT in de praktijk

CSAT is on-premises software ontwikkeld door doorgewinterde securityexperts. 

De tool verzamelt relevante beveiligingsgegevens uit de hybride IT-omgeving door te scannen op eindpunten, Active Directory, Microsoft 365 en Azure. Daarnaast gebruikt CSAT een vragenlijst om gegevens te verzamelen over organisatorische controles, beleid en andere belangrijke indicatoren. We vullen de scan en de vragenlijst in samen met jou.

Je ontvangt van ons twee rapporten:

  1. Een kort en bondig rapport met een overzicht op hoog niveau van je beveiligingspositie en de belangrijkste aanbevelingen.
  2. Een gedetailleerd rapport van elk beveiligingsonderwerp en inzichten in kwetsbaarheiden van je cyberbeveiligingsdomein.
IT Security 1

De CSAT in 5 stappen

We voeren de CSAT uit in 2 opvolgende dagen, waarbij we 5 stappen uitvoeren. We starten met een intake en zorgen dat de techniek goed staat. Vervolgens gaan we de scan uitvoeren. Een belangrijke stap binnen CSAT is dat we de input van jullie organisatie ook meenemen a.d.h.v. een uitgebreide vragenlijst. De data die hieruit volgt, wordt door onze IT Security expert geanalyseerd en in overzichtelijke rapportages gegoten. De laatste stap van CSAT bestaat uit een overleg met de belangrijkste stakeholders voor jullie IT-omgeving waarbij we de bevindingen samen doorspreken. 

De CSAT in 5 stappen

 

Vraag de CSAT aan

Wil jij ook deze onmisbare eerste stap zetten om je organisatie gericht en efficiënt te beschermen tegen cyberaanvallen? Vraag dan nu de CSAT aan. Vul hiernaast je gegevens in en onze IT Security consultants zullen binnen 2 werkdagen een afspraak met je inplannen om de CSAT uit te voeren. 

Laat je gegevens achter