Digitale transitie

Ieder jaar verschijnen er nieuwe technologieën die de manier waarop we werken enorm verandert. Bedrijven die hier geen actief beleid op voeren lopen het risico voorbij gestreefd te worden door concurrenten uit onverwachte hoek. Daarom moeten organisaties inzetten op digitale transitie.  Kort gezegd houdt een digitale transitie in dat je medewerkers door het gebruik van slimme, digitale oplossingen hun werk beter en efficiënter kunnen doen. Onafhankelijk van de locatie waar ze zijn. Digitale transformatie is dus veel meer dan alleen een paar apps of tools introduceren en implementeren, of alle data naar de cloud verhuizen. Dat zijn de handvatten die je nodig hebt. Maar nog belangrijker is de volledige verandering van werken, waarbij de mensen binnen de organisatie centraal staan. Wil je weten waar je moet beginnen met jouw digitale transitie? Met dat vraagstuk kan Hands on ICT je helpen!

Ben jij toekomstproof? 

Weet jij zeker dat je een volgende crisis zoals de Corona pandemie voldoende het hoofd kunt bieden? Is jouw IT-infrastructuur wendbaar genoeg om mee te gaan in alle nieuwe technologische ontwikkelingen? En zijn jouw medewerkers in staat om aan boord te blijven bij alle digitale aanpassingen die van hen verlangt worden? 

Wij kunnen jou en je bedrijf helpen bij je digitale transitie en ervoor zorgen dat je klaar bent voor de toekomst. We kijken met je naar waar je nu staat en nog belangrijker, waar je over vijf jaar wilt zijn. Want een digitale transformatie gebeurt niet in één dag. En het kan ook niet zo zijn dat wij zeggen: dit is het, zo moet je het doen. Iedere organisatie heeft zijn eigen behoeften. Daarom kijken we samen naar wat er nodig is voor die transformatie, zowel op technisch vlak, maar zeker ook op menselijk vlak: wat hebben je medewerkers nodig om mee te gaan in de transformatie. We kijken wat nodig is om de veiligheid van de data te garanderen, welke tools het beste aansluiten op de werkzaamheden en trainen op het slim gebruik hiervan. Zo zetten we samen de stappen die nodig zijn.

Digitale transitie

Whitepaper: Uitdagingen in het nieuwe zorgtijdperk

Benieuwd naar de uitdagingen in het nieuwe zorgtijdperk? In deze whitepaper vertellen we je hier alles over. Vul het formulier in en vraag de whitepaper nu aan! 

Waarom organisaties  kiezen voor Hands on ICT als partner in de digitale transitie

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we meer dan 300 organisaties geholpen digitaal te transformeren. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s Met onze 3 vestigingen zijn we lokaal geworteld en altijd dichtbij.
 • vink-check-2-blauw_s Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
 • vink-check-2-blauw_s Wij zijn Microsoft Gold Partner en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Microsoft.
Klanten

Deze organisaties gingen je voor

Naar het klantenoverzicht Referenties

Feiten en Cijfers

 • 125

  We beschikken over een groot netwerk aan specialisten verdeeld over heel het land.

 • 3

  Vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd in de buurt.

 • 35.000 +

  In totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten.

 • 300 +

  Als businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren.

Digitale transitie

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar jouw uitdagingen en hoe jij bij kunt blijven in de digitale transitie. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Arnold 4802

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je jouw organisatie digitaal transformeren en wil je eens praten met een digitale transitie-expert van Hands on ICT? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact met ons op