Op weg naar kwalitatief beter onderwijs door de inzet van ICT

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en zullen ook het onderwijs drastisch veranderen. De vraag is dan ook niet meer of ICT-middelen in het onderwijs ingezet dienen te worden, maar hoe ze ingezet moeten worden. 

ICT-checklist onderwijs

Om tot een juiste ICT-visie en doelstelling te komen, helpt Hands on ICT je verder middels een handige checklist, waarbij we samen antwoord geven op een aantal belangrijke vragen door te kijken naar de huidige werkwijze van jouw onderwijsinstelling.

De volgende vragen staan centraal:

    • Hoe wordt er nu gewerkt?
    • In hoeverre staan de medewerkers en de ICT-afdeling open voor innovatie?
    • Wat is de status van de huidige infrastructuur?

Vanuit de input op deze checklist, stellen wij een advies voor je op. Deze heeft betrekking op het verbeterpotentieel van jouw onderwijsinstelling en zal daarom ook enkele aanbevelingen bevatten. 

Heb je interesse in een check voor jouw onderwijsinstelling. Neem dan contact op met ons onderwijsteam. Dit kan eenvoudig via onze onderwijspagina.

Samenwerken

Door technologische ontwikkelingen is het samenwerken veranderd. Ben jij benieuwd naar hoe jij productief digitaal kunt samenwerken? Download dan hieronder onze whitepaper: 'Productief digitaal samenwerken: nu en in de toekomst'

New call-to-action