Met hoeveel communicatiekanalen werkt de leerling op jouw school?

Op veel scholen worden leerlingen overladen met communicatiemiddelen. De ene docent stuurt de opdrachten per mail, de ander stopt het in een Dropbox. Weer een andere leraar heeft een eigen website opgetuigd om te communiceren. Dit is verwarrend voor leerlingen en kost ze veel tijd. Bovendien is de kans groot dat ze communicatie mislopen.

OneNote Class Notebook: een persoonlijke werkruimte voor elke leerling

OneNote-klasnotitieblokken hebben een persoonlijke werkruimte voor elke leerling/student, een inhoudsbibliotheek voor hand-outs, en een ruimte voor samenwerking voor lessen en creatieve activiteiten.

Deze nieuwe gratis invoegtoepassing voor het OneNote-bureaublad (2013 of 2016) is ontworpen om docenten te helpen tijd te besparen en nog efficiënter te werken met hun klasnotitieblokken.

Hulp nodig bij ICT-beheer?

Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met Steven. Mocht je overwegen om je ICT voor je onderwijsinstelling te willen uitbesteden aan een Managed Services partij? Download dan nu onze whitepaper 'ICT-beheer uitbesteden ja of nee' voor meer informatie.Social ad B_1200x628_WP Managed service