ICT voor Woningcorporaties

De tijd dat medewerkers van woningcorporaties per se op kantoor moesten werken is voorbij. Zolang ze een internetverbinding hebben, kunnen ze (samen)werken vanaf iedere plek die ze maar willen.  Maar om succesvol online te werken moeten systemen wel altijd beschikbaar zijn, anders verspillen kostbare professionals veel tijd en dus geld. Om permanente beschikbaarheid van kernsystemen te garanderen moet je ICT-landschap robuust en toekomstbestendig zijn. Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van IT-systemen (zowel on-premises als in de cloud) bij woningcorporaties in heel Nederland, is Hands on ICT dé ICT-partner voor jouw organisatie! 

Waarom woningcorporaties kiezen voor de expertise van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief bij woningcorporaties. In al die jaren hebben we meer dan 300 bedrijven geholpen ICT succesvol in te zetten. Waarom hebben deze organisaties gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s

  We zijn gespecialiseerd in zowel on-premises infrastructuur als de cloud.

 • vink-check-2-blauw_s

  We hebben veel ervaring met de unieke IT-uitdagingen binnen woningcorporaties.

 • vink-check-2-blauw_s

  We bedienen organisaties in heel Nederland, maar zijn met onze vestigingen altijd dichtbij.

 • vink-check-2-blauw_s

  Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.

Feiten & Cijfers

 • 125

  We beschikken over een groot netwerk aan specialisten verdeeld over heel het land.

 • 3

  Vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd in de buurt.

 • 35.000+

  In totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten.

 • 300+

  Als businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren.

De belangrijkste uitdagingen waar wij woningcorporaties mee helpen

 

Hands On ICT Venlo 9870-digitalewerkplek

Werkplek

Tot voor kort was voor veel woningcorporaties de vraag nog óf ze überhaupt digitaal en op afstand konden werken. Nu is die vraag  vervangen door: Hoe kunnen we optimaal digitaal samenwerken? Het antwoord: met de digitale werkplek van Hands on ICT.

Hands On ICT Venlo 0233-beheer

IT-beheer

Ondanks het feit dat het gebruik van ICT-middelen voor gebruikers steeds eenvoudiger wordt, groeit de complexiteit van IT aan de achterkant voor de IT-afdeling. Kun je al die expertise in huis ontwikkelen om een veilige IT-omgeving te beheren of is het beter om het IT-beheer uit te besteden aan een IT-businesspartner als Hands on ICT? 

security-shutterstock_1671262903

Security

Digitalisering brengt veel voordelen met zich mee voor woningcorporaties. Maar als je niet nadenkt over cybersecurity en het beschermen van je gegevens, dan loop je grote risico’s. Bij Hands on ICT zoeken we steeds naar de meest veilige en efficiënte inzet van digitale oplossingen bij woningcorporaties.

Team Wonen

Meer weten over ICT in de woningbranche? Neem dan direct contact op met Jolijn en haar team. Als je hieronder het contactformulier invult, dan neemt zij of een collega direct contact met je op.

Hands on ICT Jolijn 9844

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om technologisch de volgende stap te zetten binnen jouw organisatie en wil je eens praten met een IT-expert voor de woonsector? Neem contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact met ons op