YourTenant

Met deze Microsoft tenant beheerdienst zorgen wij per kwartaal voor inzicht over het gebruik van je tenant en komen wij met een advies ter verbetering van prestaties, beveiliging en kostenbesparing voor de Microsoft 365 / Azure omgeving.

Het pakket: Volledige controle van jouw tenant op basis van cost-optimizer, secure score en performance monitor.

Kostenbesparing met tenantbeheer

Een tenant is de omgeving die gecreëerd wordt bij Microsoft voor jouw organisatie waarin alle online services van Microsoft zijn opgeslagen. Een juiste configuratie van je tenant maakt dat je medewerkers kunnen vertrouwen op een productieve en beveiligde omgeving waarin optimaal samengewerkt kan worden. Door je tenant goed te ontwerpen verhoog je de gebruikerservaring en, niet onbelangrijk, kun je flink kosten besparen door bijvoorbeeld de juiste inzet van licenties. Zo betaal je alleen maar voor wat je nodig hebt.
 
YourTenant
Wat kun je van ons verwachten?

YourTenant bestaat uit

Wat krijg je als je YourTenant aanschaft voor je organisatie? Om je een indruk te geven van deze tenantbeheer dienstverlening, geven we hieronder aan wat je onder andere van ons kunt verwachten bij afname van YourTenant. 

Gebruikersrapportages Gebruikersrapportages Gebruikersrapportages van je tenant

Binnen het beheerpakket van YourTenant zorgt Hands on ICT voor een frequente rapportage. Hiermee krijg je als organisatie inzicht in je tenant en kan adequaat worden ingespeeld op gewenste wijzigingen. De volgende rapporten worden opgeleverd: 

 • Active users
 • Licenties
 • Office 365 gebruik
 • SharePoint gebruiksoverzicht
 • Teams gebruiksoverzicht
Security van de tenant Security van de tenant Security van de tenant

Het is essentieel om je tenant veilig op te bouwen. Met YourTenant zal Hands on ICT er onder andere op toezien dat de volgende elementen aan de geldende security normen voldoen: 

 • Hands on ICT voert een Microsoft secure score (M365/Azure) uit
 • Hands on ICT voert een Azure AD sync check (M365 Azure Active Directory) op
 • Microsoft Endpoint manager admin center – rapportage
 • Wachtwoordbeleid
 • MFA Status
 • Gebruikersrechten
Advies over je tenant Advies over je tenant Advies over je tenant

In YourTenant zullen de ICT-consultants van Hands on ICT advies uitbrengen over jou tenant. Hierin brengen we advies uit uit over onder andere de volgende onderwerpen binnen je tenant: 

Advisor - Rapportage

 • Costmanagement
 • Tenant Security
 • Relaiablity Recommendations (betrouwbaarheid)
 • Operational excellence
 • Performance

Concreet zal hier een actieplan voor verbetering uit voortkomen die met jouw wordt doorgenomen tijdens de reguliere overleggen. 

Reguliere overleggen Reguliere overleggen Reguliere overleggen over je tenant

Om de kwaliteit van onze dienst en de tevredenheid van van jou als klant te waarborgen, worden er per kwartaal overlegmomenten ingepland. 

De voordelen van YourTenant

IT-beheer is een steeds complexere tak van sport geworden en ICT-afdelingen zien hun takenpakket de laatste jaren alleen maar toenemen. Tenantbeheer zorgt voor een high-over visie waarin alle belangrijke onderdelen worden doorgelicht. Denk hierbij aan security, perfomance en kosten. Daarop volgt het verbeter- en adviesplan. 

 • vink-check-2-blauw_s Door een vast tarief per tenant weet je exact wat je ontvangt en wat je kunt verwachten.
 • vink-check-2-blauw_s

  Als Microsoft Goldpartner is Hands on ICT gespecialiseerd in het inrichten en beheren van tenants. Onze consultants kunnen door hun uitgebreide ervaring goed advies uitbrengen. 

 • vink-check-2-blauw_s

  We adviseren je voor een veilige en slimme inrichting van je tenant waarbij je medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken. 

 • vink-check-2-blauw_s

  De kosten die je maakt voor beheer verdien je bijna altijd terug. Daar zorgen we voor middels een slimme inrichting van je tenant, waardoor je minder geld verliest met licenties, management en verkeerde inrichting waardoor productiviteit verloren gaat. 

Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer
Hands on ICT

Vaak zijn de kosten van tenants onnodig hoog. Kritisch kijken naar de inrichting hiervan is dan ook essentieel. Zorg dat je samen met een beheerpartij die verbeterslag weet te maken. 

Hans - Business Architect bij Hands on ICT

We spreken jouw taal

YourTenant voor elke branche

Hands on ICT heeft zich binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van Microsoft producten voor zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het tenantbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourTenant kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en beheer van tenants voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourTenant kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van Microsoft waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer

Meer weten over YourTenant?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten, die iedere dag met veel passie aan het werk gaan. Ze staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de ICT-omgevingen van onze klanten op volle sterkte draaien.  Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen voor je tenant. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

YourTenant

YourTenant interessant voor jou? 

Wil je graag YourTenant aanschaffen? Of heb je vragen over dit pakket voor tenantbeheer? Vul dan dit contactformulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter