YourInfra

YourInfra is de verzamelnaam voor alle diensten die we leveren die betrekkingen hebben op je infrastructuur waaronder je WiFi, routers, UPS’s, Switches, internetverbinding, VPN-verbinding, Firewalls en overige infra gerelateerde zaken. 

Het pakket: Volledige ondersteuning van infra- en netwerkcomponenten

Slim beheer van je infrastructurele onderdelen

Je infrastructuur is de fysieke hardware, software, netwerken en faciliteiten (incl. aanverwante apparatuur) die gebruikt wordt om computers en gebruikers aan elkaar te verbinden en ICT diensten te ontwikkelen, testen, leveren, bewaken, controleren of ondersteunen. 
 
Onder infrastructuur beheer verstaan wij het onderhouden, monitoren, controleren en ondersteunen van al deze infrastructuur componenten zoals routers, Switches, internetverbindingen en firewalls. 
 
YourInfra

De voordelen van YourInfra

IT-beheer is een steeds complexere tak van sport geworden en ICT-afdelingen zien de omvang van hun takenpakket de laatste jaren alleen maar toenemen. Infrastructuur beheer van Hands on ICT kan je IT-afdeling ontlasten. De infrastructuur is van essentieel belang om goed met elkaar te kunnen samenwerken. Denk daarom goed na hoe je het beheer van je infrastructuur wilt inrichten.

  • vink-check-2-blauw_s Door een vast tarief weet je exact wat je betaalt en wat je daarvoor kunt verwachten.
  • vink-check-2-blauw_s

    Door je infra-beheer uit te besteden, verbeter je de interoperabiliteit tussen jouw organisatie en externe entiteiten. 

  • vink-check-2-blauw_s

    Je infra blijft altijd up-to-date bij uitbesteding van het beheer doordat regelmatige patches en updates worden uitgevoerd.

  • vink-check-2-blauw_s

    Infra-beheer is altijd maatwerk. Hands on ICT kijkt vanuit een jarenlange expertise mee en zorgt dat jij je niet meer druk hoeft te maken over de juiste inzet en beheer van je infrastructuur. 

Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer
Hands on ICT

Infrastuctuur is de levensader van je organisatie. Goed beheer en support hierop is essentieel. 

Hans - Business Architect bij Hands on ICT

We spreken jouw taal

YourInfra voor elke branche

Hands on ICT heeft zich binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van Microsoft producten voor zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het beheer van je infrastructuur uit handen nemen, zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourInfra kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT-projecten op het gebied van networking en infra voor uiteenlopende gerenommeerde zakelijke dienstverleners.  

Ontdek meer
Handel Handel

Je moet er niet aan denken dat een distributiecentrum zonder werkend netwerk en infrastructuur komt te zitten. Voorkom dit scenario en kijk wat we voor jou kunnen betekenen als handelsorganisatie.

Ontdek meer

Meer weten over YourInfra?

Een juist ingerichte infrastructuur staat aan de basis van iedere organisatie die serieus met ICT bezig is. Maar wanneer je de inrichting geregeld hebt, stopt het niet. Het beheer en onderhoud van je infrastructuur is minstens zo belangrijk als de inrichting. Hierin biedt YourInfra een goede uitkomst. Wil je er meer over weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en een van onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Hank 9610

Is YourInfra interessant voor jou? 

Wil je graag YourInfra aanschaffen? Of heb je vragen over dit onderdeel van onze dienstverlening? Vul dan het contactformulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter