Microsoft maakt Copilot nu ook voor het MKB beschikbaar

Microsoft heeft gisteren een hele belangrijke aankondiging gedaan. Ze gaan Copilot nu breder uitrollen waardoor deze AI-tool ook voor het MKB beschikbaar wordt. Zo wil Microsoft iedereen in staat stellen met AI te werken. Concreet betekent dit dat er geen minimum aan licenties meer nodig is waardoor elke organisatie van klein tot groot de mogelijkheid heeft om Copilot te gaan gebruiken.

Copilot beschikbaar binnen Microsoft 365 en Office 365

Copilot voor Microsoft 365 is vanaf nu algemeen beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven, van zelfstandig ondernemers die hun eerste bedrijf runnen tot snelgroeiende startups met 300 medewerkers. Als je Microsoft 365 Business Standard of Microsoft 365 Business Premium gebruikt, kun je nu Copilot voor Microsoft 365 aanschaffen voor $30 per gebruiker per maand. Bovendien kunnen nu ook Office 365 E3- en E5-klanten Copilot aanschaffen, en Semantic Index wordt uitgebreid naar Office 365-gebruikers met een betaalde Copilot-licentie. Copilot is alleen als jaarlicentie met betaling vooraf beschikbaar. Dus niet als jaarabonnement met maandbetaling. 

Uitbreiding van de Semantic Index voor Office 365-gebruikers

Daarnaast breidt Microsoft ook Semantic Index uit voor Copilot naar Office 365-gebruikers met een betaalde Copilot-licentie. Semantic Index werkt samen met het Copilot-systeem en de Microsoft Graph om een ​​sophisticated kaart van alle gegevens en inhoud in jouw organisatie te creëren, waardoor Microsoft 365 Copilot gepersonaliseerde, relevante en bruikbare antwoorden kan leveren.

Wil je Copilot aanschaffen voor jouw organisatie?

Heb je interesse in het toepassen van Copilot binnen je organisatie om maximale productiviteit te ontgrendelen? Neem dan contact met ons op om Copilot licenties aan te schaffen. We helpen hier graag bij. Interesse? Neem contact op via sales@handsonict.nl of T. +31(0)88 - 181 1300.