Werk slimmer en efficiënter met de werkplekreserveringsapp!

Wat kun je bereiken met de werkplekreserveringsapp:

wpa 3

  1. Reserveer eenvoudig je werkplek vanuit de plattegronden (inclusief afdelingsstructuur)
  2. Krijg direct inzicht in de bezetting van werkplekken per locatie
  3. Bekijk welke werkplekken collega's hebben gereserveerd, zo werk je makkelijker samen
  4. Maak gebruik van de handige optie om reserveringen te maken voor een collega

Wil je meer weten over de Werkplekreserveringsapp? Of wil je de mogelijkheden zien in een gratis demo? Neem dan hier contact met ons op!

Laat hier je gegevens achter

Veilig werken op kantoor? Reserveer eenvoudig je werkplek met onze app.

 
 

De veiligheid van jou en je collega’s staat voorop, zeker in deze tijd. Maar hoe vertaal je de RIVM-richtlijnen naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer? Hoe zorg je dat medewerkers met voldoende afstand van elkaar kunnen (samen)werken? Hoe houd je op een gecontroleerde manier grip op het aantal mensen dat op kantoor is? Dit vraagt om een handige en eenvoudige oplossing.

Een slimme app om werkplekken te reserveren
Met onze Werkplekreserveringsapp kunnen medewerkers eenvoudig een locatie, afdeling en bureau kiezen én reserveren. Interactieve plattegronden van jouw kantoor maken de app herkenbaar en persoonlijk. Nadat medewerkers een reservering hebben gemaakt, ontvangen zij direct een bevestiging in hun mailbox. Efficiënt en gemakkelijk, zeker nu. Een veilige app in je eigen huisstijl en binnen je eigen Microsoft 365-omgeving. Iedereen kan de app eenvoudig gebruiken met PC, telefoon of tablet. De applicatie download je in de Google Playstore of Apple Appstore.