Werkplek Reservering App

Nu we in deze bijzondere tijd weer langzaam aan deels op kantoor gaan werken, is het prettig dat op jouw kantoor veilige werkplekken zijn. Maar hoe voorkom je dat teveel medewerkers naar kantoor komen? En, hoe realiseer je nu die veilige werkomgeving?

Zet de Werkplek Reserveringsapp in. Ondersteun je medewerkers met het reserveren van een veilige werkplek en voorkom drukte in een kantoorpand. De applicatie is grafisch vormgegeven en doormiddel van je eigen bedrijfsplattegronden maak je eenvoudig een reservering.

Jouw eigen huisstijl voegen we aan de app toe. Zo herken je de applicatie en kun je direct alle werkplekken, zelfs op afdelingsniveau, inzien.

Alles in een vertrouwde omgeving 

De app is ontwikkeld binnen het Microsoft Power Platform en functioneert binnen je eigen, veilige Microsoft 365 omgeving. Dit houdt in dat de data wordt opgeslagen binnen je eigen IT-omgeving. De applicatie download je in de Google Playstore of Apple Appstore. De app is eenvoudig te bedienen via je smartphone, tablet of PC. Inloggen in de app doe je met je Microsoft-account. Nadat je een reservering hebt gemaakt ontvang je direct een bevestiging in je mailbox.

Continuiteit van de werkplek
  • Features

    De werkplek reservering app is makkelijk in gebruik. Zo is de app toepasbaar op al jouw devices en is de app beschikbaar op zowel IOS, Android als Windows. Daarnaast kan de app gestyled worden in jouw huisstijl én kan je er eenvoudig op inloggen met je bestaande Microsoft-account. Hier wordt vervolgens ook al jouw data veilig opgeslagen.

  • Support

    Met de dienst Managed Power App borgt Hands on ICT de continuïteit van de Power App. Dit doen we door middel van een maandelijks terugkerend onderhoud en proactieve monitoring. Elke maand delen we een rapport dat u terug kan vinden op uw eigen klantportaal. Bijzonderheden die uit het rapport komen zullen we actief met u delen. Wijzigingen en verstoringen kunnen middels een call worden gemeld bij de Hands on ICT Servicedesk. Het oplossen van verstoringen van de App zijn inbegrepen in de dienst.

     

Sparren over jouw kantoormanagement?

Wil je vrijblijvend sparren over jouw kantoormanagement of gebruik maken van een gratis demo? Vul dan hiernaast het contactformulier in en een van onze collega's zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en een afspraak inplannen.

Laat je gegevens achter