Back-up

Iedere ICT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data veel eisen aan de beveiliging van je ICT-omgeving. Het dwingt ook om na te denken over beleid en concrete maatregelen om data (en privacy) binnen je bedrijfsnetwerk beter te beschermen. Beveiliging gaat niet alleen over techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. Een belangrijk onderdeel hiervan is het zorgen voor een back-up van kritische bedrijfsdata.

De cloud back-up dienst voor Office 365

Microsoft 365 biedt tal van fantastische services met Office 365, maar een geïntegreerde back-upoplossing hoort daar niet bij. De data in Office 365 zijn eigen verantwoordelijkheid. Hoe zorg je ervoor dat al je opgeslagen data niet verloren gaat? Met Back-up 365 zorg je voor een doorlopende back-up van alle data. Download nu het leaflet en verzeker jezelf van een veilige opslag.  

Azure back-up

Azure biedt een complete oplossing voor back-up en herstel na noodgevallen die niet alleen eenvoudig, maar ook veilig, schaalbaar en rendabel is, en die kan worden geïntegreerd met on-premise oplossingen voor gegevensbeveiliging. In het geval van onderbreking van de service of onbedoelde verwijdering of beschadiging van gegevens kun je je bedrijfsservices snel en op een geordende manier herstellen. De Azure-oplossing voor back-up en herstel na noodgevallen biedt een eenvoudige architectuur en is systeemeigen, uiterst beschikbaar en tolerant.

24-7-shutterstock_1757653565
Hands on ICT

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen data. Neem dus niet het risico dat je kritische bedrijfsgegevens kwijtraakt.

Bob - Accountmanager

Azure site recovery

Azure Site Recovery helpt de bedrijfscontinuïteit te waarborgen door zakelijke apps en workloads actief te houden tijdens onderbrekingen. Met Site Recovery worden workloads die worden uitgevoerd op fysieke en virtuele machines (VM’s), gerepliceerd van een primaire site naar een secundaire locatie. Wanneer een onderbreking optreedt op de primaire site, voer je een kopie uit naar de secundaire locatie, waar je vervolgens toegang hebt tot al je apps.

backup-shutterstock_384581836

Altijd een back-up

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over goede back-up oplossingen. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Niek 9964

Kom met ons in contact

Meer weten over onze back-up oplossingen en het borgen van de veiligheid van data? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter