De samenwerking tussen Wonen Limburg en Hands on ICT

Hands on ICT levert al jarenlang een aantal belangrijke ICT-diensten voor Wonen Limburg die gericht zijn op de vereenvoudiging van het dagelijkse werk en het verhogen van de continuïteit. Zo zijn we “single point of contact” richting andere ICT-leveranciers van Wonen Limburg.

Daarnaast worden de werkplekken en de ICT-omgeving van Wonen Limburg proactief door ons beheerd. Zo worden updates regelmatig uitgevoerd en kan er bij een probleem snel worden ingegrepen. Aanvullend wordt de support-dienstverlening van Hands on ICT ingezet voor Wonen Limburg. Naast het gebruikelijke contact met de supportdesk van Hands on ICT, is er altijd een system engineer op locatie bij Wonen Limburg aanwezig.

“Onze medewerkers zijn zeer tevreden over de nieuwe moderne werkplek. Zo’n project heeft veel impact, vergt veel verwachtingsmanagement en flexibiliteit richting de stip op de horizon. De weg ernaartoe is niet geplaveid, maar schaven we samen bij, telkens als er een nieuwe uitdaging de kop op steekt, net zoals de corona-crisis.” Aldus Ronald Veenstra - Manager ICT, Inkoop en Facilitair bij Wonen Limburg”

Ben je benieuwd hoe de samenwerking tussen Wonen Limburg en Hands on ICT er precies uit ziet? Download dan hier de klantcase.

Vul onderstaande gegevens in om de klantcase meteen te bekijken.