Zakelijk internet

Internet is dé transportlaag voor het benaderen van jouw applicaties en data. Het internet vormt immers het grootste deel van het 'pad' tussen je pc en de applicatie waarin je werkt. Het is daarom cruciaal dat je gebruik maakt van het beste internet. Maar wat is dan het beste Internet? En welke snelheid pas het beste bij jouw organisatie. Is één internet aansluiting wel voldoende of heb je meerdere locaties die met elkaar verbonden moeten zijn.

Hands on ICT adviseert en helpt bij het inrichten van de beste internet voor jouw organisatie op basis van Glasvezel, Coax, xDSL en Radio.

Altijd beschikbaar en betrouwbaar

Jouw internetdienst moet altijd werken. Dat lijkt simpel maar is het niet. Om dat te realiseren maken we gebruik van de Internet Backbone van onze partner NG-Blue, die op alle niveaus meervoudig is uitgevoerd in apparatuur, datacenters, glasvezelringen en routes naar het internet én dat wordt 24x7 bewaakt. Storingen op het internet hebben daardoor geen of nauwelijks invloed op de door jouw afgenomen internetdienst. 

Zakelijk internet - sq

Internet back-up oplossingen

De kans is klein dat onze internetverbindingen uitvallen. Maar mocht dit toch gebeuren kan dat zeer vervelend zijn. Daarom hebben we diverse automatische (BGP en SDWAN) backup oplossingen ontwikkeld zodat jouw internetdienst blijft werken als een verbinding toch mocht uitvallen. Afhankelijk van je back-up behoefte kunt je kiezen uit 4/5G of glasvezel back-up infrastructuur. Ook is het mogelijk om de back-up verbinding actief in te zetten (load balanced) zodat de maximale beschikbare bandbreedte wordt benut.

YourInfra

YourInfra is onze verzamelnaam voor alle diensten die we leveren die betrekkingen hebben op je infrastructuur waaronder je WiFi, routers, UPS’s, Switches, internetverbinding, VPN-verbinding, Firewalls en overige infra gerelateerde zaken. In ons op maat gemaakt beheerpakket van YourInfra ontvang je volledige ondersteuning van Hands on ICT op je infra- en netwerkcomponenten. Vraag nu een offerte aan voor YourInfra. 

Onze Connectivity diensten

Hier kunnen we je nog meer helpen

Infrastuctuur is de levensader van je organisatie. Goed beheer en support hierop is essentieel. 

Hans - Business Architect bij Hands on ICT

Altijd goede connectivity

Wil je meer lezen over onze Connectivity oplossingen? Bezoek dan onze pagina 'Connectivity'. Wil je meer weten over onze zakelijke internet oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over goede en  beveiligde infra oplossingen voor je IT-structuur. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

IT Security - back-up services

Kom met ons in contact

Meer weten over onze YourInfra dienst of advies en hulp nodig bij het opzetten van een goede en stabiele internetverbinding? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter