SD-WAN

De afgelopen jaren zijn Wide Area Networks (WAN) eigenlijk niet veranderd, wel hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden om deze langeafstands-computernetwerken te verbeteren. De meest belangrijke is misschien wel de opkomst van Software Defined Wide Area Networks (SD-WAN). Een SD-WAN gebruikt software om een wijdverspreid computernetwerk (WAN) te beheren vanuit een gecentraliseerde controller, met één interface, zodat het aangestuurd kan worden vanuit één centraal punt.

Hands on ICT adviseert en helpt bij het inrichten van SD-WAN voor een redundante internetverbinding voor jouw organisatie. 

Redundante internet verbinding voor MKB

Niet alleen bedrijven die meerdere locaties kunnen voordeel behalen met de inzet van SD-WAN, ook het MKB kan door gebruik te maken van SD-WAN een redundante internet verbinding afnemen waarbij de downtime tot een minimum wordt beperkt de huidige back-up lijn wordt dan ook actief gebruikt en niet alleen als de primaire verbinding uitvalt. 

Zakelijk internet - sq

De voordelen van SD-WAN

Het inzetten van SD-WAN heeft een tweetal belangrijke voordelen. Te noemen: 

Multi Breedband & Provider onafhankelijk
De SD-WAN dienst biedt de mogelijkheid om meerdere Internet en/of IP-VPN verbindingen van verschillende Providers te combineren en continu te gebruiken, ongeacht of het nu 4G, Glasvezel, Coax of xDSL infrastructuur betreft. Dit biedt hogere beschikbaarheid én alle bandbreedte wordt benut.
Direct implementeerbaar ongeacht huidige contracten
Een mooie bijkomstigheid van SD-WAN is dat het op ieder moment in je organisatie geïmplementeerd kan worden, ongeacht of je nog lopende contracten hebt bij jouw huidige ISP. Immers SD-WAN legt een 'transportlaag' over WAN verbindingen en dus ook over jouw bestaande Internet- of MPLS verbindingen. Je kunt direct starten met het verbeteren van Internet- of WAN performance en verhogen van de beschikbaarheid!

YourInfra

YourInfra is onze verzamelnaam voor alle diensten die we leveren die betrekkingen hebben op je infrastructuur waaronder je WiFi, routers, UPS’s, Switches, internetverbinding, VPN-verbinding, Firewalls en overige infra gerelateerde zaken. In ons op maat gemaakt beheerpakket van YourInfra ontvang je volledige ondersteuning van Hands on ICT op je infra- en netwerkcomponenten. Vraag nu een offerte aan voor YourInfra. 

Onze Connectivity diensten

Hier kunnen we je nog meer helpen

Infrastuctuur is de levensader van je organisatie. Goed beheer en support hierop is essentieel. 

Hans - Business Architect bij Hands on ICT

Altijd goede connectivity

Wil je meer lezen over onze Connectivity oplossingen? Bezoek dan onze pagina 'Connectivity'. Wil je meer weten over onze zakelijke internet oplossingen en SD-WAN? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over goede en  beveiligde infra oplossingen voor je IT-structuur. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

IT Security - back-up services

Kom met ons in contact

Meer weten over onze YourInfra dienst of advies en hulp nodig bij het opzetten van een goede en stabiele internetverbinding? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter