Ethernet VPN of Xconnect

Met een Ethernet VPN of XConnect verbindt je jouw hoofdkantoor, vestigingen en datacenters veilig en flexibel via een gesloten layer 2 netwerk met elkaar. Een belangrijk kenmerk van deze dienst is dat er geen routering plaatsvindt tussen de locaties maar dat het in feite een verlenging is van het Lokale Netwerk (LAN). Locatie A en B werken met dezelfde lokale subnetten in het zelfde (V)LAN.

Over dit netwerk kun je meerdere diensten transporteren, zoals internet, telefonie en video. Door ook je datacenters via het netwerk te ontsluiten, is het mogelijk om centraal applicaties en platformen aan te bieden.

Hands on ICT adviseert en helpt bij het inrichten van Ethernet VPN verbindingen of Xconnect netwerken voor jouw organisatie. 

YourInfra

YourInfra is onze verzamelnaam voor alle diensten die we leveren die betrekkingen hebben op je infrastructuur waaronder je WiFi, routers, UPS’s, Switches, internetverbinding, VPN-verbinding, Firewalls en overige infra gerelateerde zaken. In ons op maat gemaakt beheerpakket van YourInfra ontvang je volledige ondersteuning van Hands on ICT op je infra- en netwerkcomponenten. Vraag nu een offerte aan voor YourInfra. 

Onze Connectivity diensten

Hier kunnen we je nog meer helpen

Infrastuctuur is de levensader van je organisatie. Goed beheer en support hierop is essentieel. 

Hans - Business Architect bij Hands on ICT

Altijd goede connectivity

Wil je meer lezen over onze Connectivity oplossingen? Bezoek dan onze pagina 'Connectivity'. Wil je meer weten over onze netwerkoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over goede en  beveiligde infra oplossingen voor je IT-structuur. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

IT Security - back-up services

Kom met ons in contact

Meer weten over onze YourInfra dienst of advies en hulp nodig bij het opzetten van een goed en stabiel netwerk? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter