Managed Service Dienstverlening

Van de ICT-afdeling wordt niet alleen verwacht dat ze werknemers ondersteunen in het uitvoeren van hun taken, denk bijvoorbeeld aan beveiligingsupdates en back-ups, maar ook dat ze meedenken in het realiseren van innovatieve projecten. Deze verschuiving vraagt andere capaciteiten en kwaliteiten van ICT-medewerkers. Daarnaast ontstaat de vraag of het wel realistisch is dat interne ICT-medewerkers aan deze ‘nieuwe’ verwachtingen kunnen voldoen. Dit laatste is een belangrijke reden waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor Managed Services die uitgevoerd worden door een betrouwbare, externe ICT-partner.

Onze Managed Service dienstverlening

Om je een idee te geven van onze managed services dienstverlening, hebben wij een leaflet ontwikkeld. Klik op de knop hieronder om te zien hoe wij je verder kunnen helpen met onze support, beheer en monitoring oplossingen.

LP-coverimage_met-button-02_leaflet-managed-service
 • Capaciteit en kennis

  We zien een sterke toename in het gebruik van onze cloud-dienstverlening. Daarnaast komt het vaak voor dat er naast de cloud-omgeving nog een bestaande ICT-infrastructuur aanwezig is. Dit vraagt om een behoorlijke capaciteit en uitgebreide kennis. Dat zijn zaken waar wij jou graag in willen én kunnen ondersteunen als Managed Service Provider.

 • Flexibel en schaalbaar

  Om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen, dient je ICT-ondersteuning flexibel en schaalbaar te zijn. Voor klanten is dit regelmatig een obstakel. Door je support en beheer extern bij een Managed Service partner te beleggen, kun je exact de services afnemen, die voor jou van belang zijn.

 • Veilig en up-to-date

  Door het missen van de juiste ondersteuning en proactief beheer, komt het helaas regelmatig voor dat werkplekken niet meer up-to-date zijn. Niet alleen zorgt dat voor inefficiënte werkplekken, ook kan dit leiden tot digitale onveiligheid en verouderde software. Met ons proactieve beheer en monitoring zorgen wij dat jouw gehele ICT-omgeving beschikt over de benodigde veiligheidsgaranties en laatste softwareversies.

 • Probeer het nu

  Start vandaag met een 2 maandelijkse proefperiode van onze Managed Services dienstverlening.  Als die zorgeloze periode je bevalt, dan gaan we vervolgens jouw lange termijn behoeften in kaart brengen en zetten we in op een duurzame samenwerking. Wil je liever terug naar het oude, dan kunnen we support en beheer weer naar jouw organisatie terug overdragen. Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een gesprek.

  Neem contact op

ICT-beheer uitbesteden: ja of nee?

Hier lees je alles over het uitbesteden van ICT-beheer. Zo zetten we alle voordelen ervan op een rij, leggen we uit wat ICT-beheer inhoudt en waarom goede ICT onmisbaar is. Daarnaast nemen we je mee in onze aanpak rondom het beheren van jouw ICT-omgeving. 

ICT-beheer uitbesteden: ja of nee?

Support & beheer

Volledig afgestemd op jouw organisatie

Onze servicemanagers brengen jouw ICT-omgeving in kaart en komen met een supportmodel dat volledig past bij jouw organisatie. Vervolgens gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw ICT-omgeving goed doordraait op hoog niveau. 

Managed Services Hands on ICT

Toe aan het uitbesteden van je ICT-zaken?

Wil je vrijblijvend kennismaken met een van onze specialisten of heb je een vraag over onze Managed Services dienstverlening? Vul hiernaast het contactformulier in en een van onze collega's zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en een afspraak inplannen.

Laat je gegevens achter