We brengen je naar de cloud

Wel of niet migreren naar de cloud? Een thema dat bij vrijwel iedere organisatie speelt. Een cloudmigratie biedt veel voordelen. Maar ook een combinatie van cloud én on-premises kan een goede oplossing zijn, afhankelijk van je organisatie. Wat past het beste bij jouw situatie? Bekijk samen met Hands on ICT de oplossing die past bij jouw organisatie, doelstellingen en mensen. 

 

Datacenter sizing en migratie

Elke route naar de cloud is uniek. Hulp nodig met navigeren en de keuze tussen verschillende cloud- en datacenterplatformen om zakelijke flexibiliteit te bereiken. Begin vandaag nog jouw reis met Hands on ICT. 

datacenter-shutterstock_366063608

Azure Modern datacenter

Verplaats je workloads naar de cloud en optimaliseer deze (en je operationele processen) voor de beste resultaten met behulp van innovatieve, op de cloud gebaseerde technologieën. Flexibel, veilig en betrouwbaar. Onze best practices bieden bewezen richtlijnen die zijn ontworpen om je te helpen de bedrijfs- en technologiestrategieën te ontwikkelen en in te richten. 

Azure Services

Los je zakelijke problemen op met bewezen combinaties van services en producten van Azure. Zo kun je aan de slag met voorbeeldarchitecturen, vaak zelfs met branche specifieke services, en maak je het verschil.

mobiledevices-shutterstock_173451509

Infrastructure as a Service

Infrastructure as a service (IaaS) is een vorm van cloud computing. De infrastructuur wordt virtueel aangeboden. U betaalt alleen voor hetgeen daadwerkelijk gebruikt wordt. Dat is de kracht van IaaS Cloud architecturen. Veilig, schaalbaar en altijd beschikbaar.

systemhealthcheck-shutterstock_1866481222

Datacenter security

Bescherm workloads snel met ingebouwde besturingselementen en services in Azure voor identiteit, gegevens, netwerken en apps. Hiermee krijg je continue bescherming met diepere inzichten van Azure Security Center. Je breidt beveiligingen eenvoudig uit naar hybride omgevingen en partneroplossingen binnen Azure.

veiligheid-shutterstock_1824097697

Datacenter Assessments

Wil je weten wat de nieuwe mogelijkheden zijn voor toepassing van hybride cloud scenario's voor jouw bedrijf? Onze assessment helpt je om jouw beste route te bepalen. Wat zijn voor jouw organisatie de beste toepassingen en hoe stel je de businesscase op? In vijf dagen weten we samen wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn.

netwerk-shutterstock_210974194
Hands on ICT

Voor elke business en voor elke organisatie zoeken we naar het beste van twee werelden, cloud en/of on premise.

Tom - Consultant

Naar de Cloud

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende cloudoplossingen. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Niek 9964

Kom met ons in contact

Wil je graag advies over cloud oplossingen voor jouw omgeving? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter