IT beheer & outsourcing

Ondanks het feit dat het gebruik van ICT-middelen voor gebruikers steeds eenvoudiger wordt, groeit de complexiteit van IT aan de achterkant voor de IT-afdeling. Kun je al die expertise in huis ontwikkelen om een veilige IT-omgeving te beheren? Wanneer jouw bedrijf groeit, groeit de ICT met je mee tot een omvangrijke omgeving aan servers, desktops, laptops, printers, telefoons en andere devices. Al die systemen moeten beheerd en onderhouden worden. Dat is een hele klus. Je kunt er voor kiezen om je beheer zelf te blijven doen, maar je kunt deze ook uitbesteden aan de ICT-professionals van Hands on ICT. Zo kunnen jouw medewerkers zich zorgeloos op hun eigen kerntaken richten. 

Managed Services Partner

Hands on ICT heeft de expertise in huis om het volledige ICT-beheer van jouw organisatie over te nemen: van licenties, hardware en hosting tot complexe ICT-omgevingen.

Wij waarborgen dat werkplekken altijd veilig en up-to-date zijn, bieden als Managed Services provider 24/7 ondersteuning bij incidenten en er zijn altijd voldoende mensen op ICT support. 

Ben je benieuwd naar onze Managed Services dienstverlening? Met tijdelijk een kosteloze intake én onboarding kun je nu gedurende 2 maanden de voordelen zelf ervaren.

Wat is het nu precies?

Om je een idee te geven van onze managed services dienstverlening, hebben wij een leaflet ontwikkeld. Klik op de knop hieronder om te zien hoe wij je verder kunnen helpen met onze support, beheer en monitoring oplossingen.

LP-coverimage_met-button-02_leaflet-managed-service

Geen zorgen meer om je ICT-omgeving

We leven in een snel veranderende wereld waarin digitalisering, innovatie en moderne technologie een belangrijke rol spelen. Dankzij de moderne werkplek kunnen mensen makkelijker, sneller - op afstand - samenwerken en online overleggen. Dit vraagt om een toekomstbestendige, veilige en stabiele ICT-infrastructuur die op de juiste manier ingezet en beheerd wordt. 

Van oudsher zijn ICT-afdelingen gericht op beheer, waarbij het waarborgen van de continuïteit de belangrijkste eis is. Door de digitale transformatie is deze focus niet langer houdbaar. Zo komen er continue nieuwe features en updates uit. ICT moet altijd up-to-date zijn en meer extern gericht, maar vooral een wezenlijke bijdrage leveren aan de business. Deze verschuiving van beheerder naar regievoerder vraagt andere capaciteiten en kwaliteiten van ICT-medewerkers: totaaloverzicht, impactbepaling en onderhandelcapaciteiten worden belangrijker dan kennis van techniek. Van technisch/functioneel beheerders wordt afscheid genomen en data scientists en informatiemanagers worden aangenomen. De ICT-afdeling moet haar toegevoegde waarde tonen door ontwikkelingen in de markt te vertalen naar een digitale strategie die aansluit bij de visie en doelstellingen van de organisatie. 

Daarnaast hebben ICT-afdelingen te maken met diverse uitdagingen zoals: een complex ICT-landschap met veel applicaties en koppelingen, meer gebruik van Cloud oplossingen, vaak niet alle expertise in huis en lage adoptiegraad bij gebruik van nieuwe technologie. Om al deze redenen kiezen steeds meer organisaties voor het uitbesteden van het ICT-beheer.  

Hands on ICT heeft de expertise in huis om het volledige ICT-beheer over te nemen, van licenties, hardware en hosting tot complexe ICT-omgevingen. Dit levert jou als klant de volgende voordelen op: 

 • Volledige ontzorging van de ICT-afdeling en haar eindgebruikers
 • Altijd verzekerd van een moderne, up-to-date en veilige ICT-omgeving
 • Als businesspartner maken we de cirkel rond: van security tot innovatie, governance en adoptie 
 • Single Point of Contact naar andere ICT-dienstverleners
 • Consultants beschikbaar voor specifieke projecten, met als doel het op de juiste manier inzetten en benutten van de technologie
 • Altijd een back-up tijdens vakantie of langdurige ziekte van een ICT-medewerker
 • Up-to-date kennis van de meest complexe hybride omgevingen en Microsoft technologie

Kortom, we zorgen voor een moderne, stabiele en veilige ICT-omgeving én voor tevreden eindgebruikers. 

Waarom organisaties ervoor kiezen het IT-beheer uit te besteden aan Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we meer dan 100 IT-omgevingen voor klanten beheerd. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s Wij staan altijd voor je klaar om problemen te detecteren en op te lossen.
 • vink-check-2-blauw_s Onze specialisten volgen altijd de laatste opleidingen om jouw ICT succesvol te beheren.
 • vink-check-2-blauw_s Wij zijn Microsoft Gold Partner. We voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Microsoft.

ICT-beheer uitbesteden: ja of nee?

In deze whitepaper lees je alles over het uitbesteden van ICT-beheer. Zo zetten we alle voordelen ervan op een rij, leggen we uit wat ICT-beheer inhoudt en waarom goede ICT onmisbaar is. Daarnaast nemen we je mee in onze aanpak rondom het beheren van jouw ICT-omgeving.

Klanten

Deze organisaties gingen je voor

Naar het klantenoverzicht Referenties

Feiten en Cijfers

 • 125

  We beschikken over een groot netwerk aan specialisten verdeeld over heel het land.

 • 3

  Vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd in de buurt.

 • 35.000 +

  In totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten.

 • 300 +

  Als businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren.

Totale ontzorging

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over beheer en outsourcingsmogelijkheden. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Niek 9964

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om het beheer van jouw IT-omgeving uit te besteden en wil je eens praten met een expert van Hands on ICT? Neem dan contact op!

Neem contact met ons op