Maik Vermazeren

Maik is sinds 2019 als Medior Engineer support verantwoordelijk voor alle eerstelijnsvragen van onze klant. Op dit moment werkt hij op locatie bij Stichting Wonen Limburg, een sociale woningcorporatie met 250-300 medewerkers waarbij hij vanuit Hands on ICT een on-site supportdesk draait. 

 

 

Maik Vermazeren

"Doordat ik on-site werk bij Wonen Limburg ben ik nog eens 300 leuke collega’s extra rijker." 

Maik Vermazeren - Medior Engineer Support

Maik aan het woord

Bij Hands on ICT werk je in een grote organisatie met veel collega’s die allemaal een grote passie hebben voor ICT. Hierdoor heb je een enorme kennisdeling met je collega’s waardoor jijzelf en je collega’s groeien naar een hoger niveau.

Zelf ben ik Support medewerker op locatie bij Stichting Wonen Limburg in Roermond. Ik draai in mijn eentje een on-site Servicedesk en doe het werkplekbeheer on-site. Hierdoor ben ik letterlijk de ogen en oren op locatie bij de klant. Ik ben erg service gericht ingesteld en pas als de klant tevreden is dan ben ik dat ook. Voor minder doe ik het niet. De medewerkers van Wonen Limburg zijn erg dankbaar voor de verleende support en zien mij ook letterlijk als hun collega wat het erg prettig maakt om hier te werken.
De samenwerking met de klant gaat goed. Wonen Limburg heeft een eigen ICT-afdeling waar voornamelijk applicatiebeheerders in zitten en een ICT-Expert. Ze beschouwen mij echt als een onderdeel van dit team en ik wordt ook betrokken bij team uitjes.

Mocht ik zelf in tijdnood zitten of de oplossing niet snel genoeg kunnen vinden dan kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s van de Support Desk in Venlo. Zo sta ik er nooit echt ‘alleen’ voor.

Wil je meer weten over het team van Maik? 

Ben je benieuwd naar het team van de supportdesk, hoe een dag van een supportdesk medewerker eruit ziet en hoe de supportdesk werkt? Lees dan hier meer. 

Over Hands on ICT

Onze 125 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Wil jij ook voor onze supportdesk werken? 

Wil jij net als Maik een onderdeel zijn van het support team en je ICT-kennis inzetten om alle gebruikers van onze klanten te ondersteunen bij vragen en meldingen? Solliciteer dan nu door het formulier hiernaast in te vullen. 

Laat je gegevens achter