Volg de Security Awareness Training!

 Wat bereiken je met de training:

1. Begrijp risico's
Begrijp welke gebruikers het doelwit zijn van cyberaanvallen en welk kennisniveau jouw medewerkers hebben.

2. Verander gedrag van medewerkers
Onze trainingen hebben bewezen medewerkers beter te betrekken bij bewustwording van cybersecurity en hun gedrag te veranderen. Daarnaast kun je gebruikmaken van een breed scala aan materialen om beveiliging top-of-mind te houden.

3. Cultuurverandering en minder overhead
Getrainde medewerkers die phishingaanvallen rapporteren, waarna malafide berichten geautomatiseerd worden verwijderd, verminderen de druk op jouw mensen en helpen je om een veiligheidscultuur op te bouwen.

  

Wil je meer weten over de Security Awareness Training of direct aan de slag in jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op en train jouw medewerkers om veilig te werken!

Laat hier je gegevens achter

Train jouw medewerkers om veilig te werken

 

Wist je dat bij meer dan 90% van de datalekken een medewerker betrokken is? De kans dat jouw organisatie te maken krijgt met datadiefstal, gijzelsoftware of phishing wordt met de dag alleen maar groter. Technische maatregelen zoals een antivirusprogramma of firewall helpen om jouw organisatie te beveiligen, maar de veiligheid van data staat of valt met hoe jouw medewerkers ermee omgaan. 

Het is een feit dat jouw organisatie zonder goede bewustwording bij je medewerkers een hoger risico loopt op cyberaanvallen van buitenaf. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand hoeft maar op een malafide bijlage in een phishingmail te klikken om geïnfecteerd te raken. Krijgt zo’n programma een kans, dan kan deze ongemerkt schade aanrichten en bijvoorbeeld gevoelige informatie doorspelen naar de cybercrimineel. Elke dag verschijnen weer nieuwe vormen van malware die niet door beveiligingssoftware herkend worden. Er is dus meer nodig om informatie goed te beveiligen. Het merendeel van de huidige bedreigingen vereist namelijk dat mensen deze daadwerkelijk activeren. 

Om cyberaanvallen in de toekomst te voorkomen of de impact ervan te beperken, is het belangrijk dat medewerkers bewust worden van de gevaren, én van de mogelijkheden die ze hebben om het cybercriminelen lastiger te maken. Hoe zorg je voor de juist kennis en bewustwording? Hoe pak je dit proces goed aan? Hoe maak je de kans op infiltratie zo klein mogelijk?

Security Awareness Training
Met de juiste training voor jouw medewerkers kun je het risico op menselijke fouten verkleinen. Wij bieden een interactieve Security Awareness Training die jouw mensen helpt om bewuster te zijn van de gevaren van geavanceerde phishingaanvallen én om de juiste respons te geven wanneer zij hiermee worden geconfronteerd.

De Security Awareness Training bestaat uit een combinatie van phishingsimulaties en doelgerichte training. Als onderdeel van de training ontvangen de deelnemers vanuit Hands on ICT een phishingmail. Alle handelingen van de ontvangers omtrent deze e-mail worden in een overzichtelijk rapport verwerkt. Hierin staat onder meer: waar hebben mensen op geklikt, wat ging er fout en op welke specifieke onderdelen? Op basis van deze resultaten ontvangen de deelnemers vervolgens automatisch een persoonlijke training. 

Vraag nu je training nu aan

Zet ook de stap naar een veiligere Microsoft omgeving en vraag nu de security training aan. Vul hiernaast je gegevens in en één van onze security experts neemt direct contact met je op.

Laat je gegevens achter