Schrijf je nu in voor Microsoft Ignite 2023

Op 15 en 16 november vindt het Microsoft Ignite event plaats, waar ontwikkelaars en IT-professionals samenkomen om de laatste technologische hoogstandjes te ontdekken. Georganiseerd door Microsoft, biedt Ignite een platform voor het delen van de nieuwste productinnovaties, waarbij diverse product-experts hun diepgaande kennis delen via technische trainingen, break-out sessies en inspirerende keynotes.

Your home for Microsoft Ignite

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen Microsoft? Schrijf je dan nu in voor dit online evenement via de officiële website: Microsoft Ignite

Hieronder zie je het online-programma van het Microsoft Ignite Event op beide dagen. Het event zal worden geopend op woensdag door een inspirerende keynote van Microsofts CEO Satya Nadella. Een groot gedeelte van de sessies zijn achteraf ook on-demand terug te kijken. Dat scheelt weer een nacht doorhalen. 

Woensdag, November 15

TIJD BESCHRIJVING
18:00-19:30 (Nederlandse tijd)  Hoofdlezingen met Satya Nadella en Rajesh Jha.
20:45- 03:00 (Nederlandse tijd)

Breakout-sessies, expertdiscussies en mogelijkheden tot verbinding.

 

Donderdag, November 16

TIJD BESCHRIJVING
18:00-20:00 (Nederlandse tijd) Hoofdlezingen met Scott Guthrie, Charlie Bell, and Vasu Jakkal
20:45-03:00 (Nederlandse tijd)

Breakout-sessies, expertdiscussies en mogelijkheden tot verbinding.

 

Microsoft blijft zich doorontwikkelen

Het is AI dat de klok slaat, zoveel is duidelijk. De ontwikkelingen bij Microsoft gaan razendsnel, en steeds meer functionaliteiten worden nu uitgerold naar een grotere groep gebruikers. Wij bij Hands on ICT houden alle ontwikkelingen goed in de gaten en nemen je mee bij belangrijke updates of innovaties, zodat we het maximale uit onze organisaties kunnen halen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die in deze recap zijn benoemd? Neem dan contact op met onze ICT-consultants. We helpen je graag verder.

Onze managed Services dienstverlening - leaflet