Nieuw bij Hands on ICT: leasen van hardware

Hands on ICT biedt naast het aanschaffen van hardware zoals laptop, notebooks, monitoren, desktops en accessoires met een eenmalige investering vanaf nu ook de mogelijkheid om deze hardware via lease af te nemen. Met onze zakelijke lease kun je tegen een gunstig vast maandbedrag je hardware laten leveren en gedurende de looptijd van het leasecontract gebruiken. 

Leae

Zoals je al langer van ons gewend bent helpen wij onze klanten altijd al in de aanschaf van hardware. Wel zo handig om alles via één partner te regelen. Heb je een aanvraag voor laptops of accessoires, dan kun je hiervoor altijd bij ons terecht. Of het nu gaat om één laptop of een volledige vervanging van je huidige hardware; Hand on ICT helpt je bij de aankoop.   

Nieuw: zakelijke lease

Wat hierbij wél nieuw is, is dat Hands on ICT vanaf nu ook de optie biedt om hardware te leasen. In plaats van een (vaak grote) eenmalige kapitaalinvestering voor de hardware betaal je met lease een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van de lease.

Hierdoor houd je liquide middelen vrij voor andere IT-investeringen, kun je makkelijk opschalen bij groei van je organisatie én heb je een voorspelbare cashflow. 

Kortom; het kan een groot voordeel zijn voor je organisatie om over te stappen op het leasen van je hardware in plaats van de traditionele directe aankoop met een eenmalige grote investering. Met zakelijke lease zijn we overigens niet gebonden aan specifieke leveranciers of merken. Hands on ICT helpt je graag bij het samenstellen van de juiste hardware voor jouw organisatie en kan samen met jou overleggen of leasen voor jou de juiste beslissing is.   

Vraag nu een offerte aan

Dus sta je net op het punt om hardware te vervangen of aan te vullen? Vraag dan een hardware offerte op via Hands on ICT en je hebt direct inzicht wat je leaseprijs per maand zal worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons sales team via sales@handsonict.nl of T. +31(0)88 - 181 1300. 

YourDevice - De ideale zakelijke werkplekbundels

Daarnaast bieden we in samenwerking met HP de ideale zakelijke werkplekbundel voor elke organisatie. Kies uit diverse laptops of desktops, afhankelijk van de doeleinde van je medewerkers. Combineer naar wens het werkplekbeheer (YourWorkplace) met de levering van de benodigde hardware (YourDevice) én je licenties waardoor je geen omkijken meer hebt naar je werkplekken.

New call-to-action