‘Must have’-accessoires voor thuiswerkers

Jurian Rietvelt 22 juli 2020

Nederland moest noodgedwongen thuis blijven. Een groot deel van de werkende Nederlanders paste zich aan door vanuit huis te werken en online te vergaderen aan de keukentafel, op zolder of het kantoor aan huis. Nu kantoren langzamerhand weer open gaan is het aantal mensen dat thuiswerkt sinds het begin van de crisis weer wat afgenomen. Maar het aantal thuiswerkers dat zegt dit ook na de crisis vaker te blijven doen, is gestegen.

Natuurlijk heb je als werkgever de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor jouw medewerkers, ook als dit thuis is. Hele dagen achter een laptop aan de keukentafel is geen voorbeeld van een prettige werkplek. Goede randvoorwaarden zijn essentieel om comfortabeler, makkelijker en productiever thuis te kunnen werken. Denk aan een ergonomische stoel en een verstelbaar bureau, een krachtige laptop en een snelle internetverbinding. Maar ook de juiste accessoires mogen zeker niet ontbreken!

‘Must have’-accessoires voor thuiswerkers

Speciaal voor thuiswerkers hebben wij een set met ‘must have’-accessoires samengesteld, om jouw medewerkers een gezonde en verantwoorde werkplek te kunnen bieden. De thuiswerkset bestaat uit de volgende producten:

  • Een HP 23.8 inch Full HD monitor met webcam en ingebouwde dockingstation. Met één kabel kan de laptop worden aangesloten op het scherm en wordt deze tegelijkertijd opgeladen (belangrijk is dat de laptop een USB-C poort heeft, opladen kan tot maximaal 65 Watt). Voor medewerkers die graag werken met twee vaste schermen is het mogelijk om de set aan te vullen met een tweede monitor. De schermen hebben 5 jaar on-site garantie. Werkt het product niet naar behoren? Dan komt HP de volgende werkdag op locatie langs.
  • Een draadloze muis en toetsenbord, zonder wirwar van kabels op je bureau.
  • De set kan worden uitgebreid met een professionele headset om rustig en geconcentreerd te kunnen werken en vergaderen.
‘Must have’-accessoires voor thuiswerkers

Ook als je de thuiswerkset in grotere aantallen wilt bestellen, zorgen wij voor verzending naar de thuisadressen van jouw medewerkers. Bij elke set leveren wij een uitgebreide en duidelijke handleiding mee, zodat jouw medewerkers de thuiswerkset eenvoudig zelf kunnen installeren en hun laptop op de juiste manier kunnen aansluiten. En komen ze er zelf niet uit? Geen probleem! Onze supportmedewerkers staan klaar om telefonisch te helpen bij het aansluiten van de monitoren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij bespreken graag met je hoe onze thuiswerkset kan bijdragen aan een betere gebruikerservaring en een gezonde, verantwoorde thuiswerkplek.

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel naar 088 181 0100 of stuur een e-mail naar info@handsonict.nl