Hands on ICT: een nieuwe naam voor een vertrouwde ICT-businesspartner

René van Klaveren 21 januari 2021

IT-dienstverleners Compello, Hands on Information Management en ITSN kondigen vandaag aan samen verder te gaan als één organisatie onder de nieuwe naam: Hands on ICT. De drie bedrijven hebben begin 2020 de krachten gebundeld in de Hands on Group en hebben sindsdien intensief samengewerkt om de stabiele groei van de afgelopen jaren voort te zetten en de marktpositie te versterken. Vandaag maken zij de naamswijziging officieel bekend met de lancering van een nieuwe website.

René van Klaveren, Directeur van de Hands on Group: “Samen vormen wij één van de sterkste Nederlandse ICT-dienstverleners in onze markt. Maar ook morgen willen wij voor onze klanten dé ICT-businesspartner zijn. Daarvoor moeten we een aantal stappen zetten. Wij kiezen een nieuwe koers voor de toekomst door samen verder te gaan als één organisatie onder één nieuwe naam: Hands on ICT. Een ambitieuze stap waar wij trots op zijn! Met de nieuwe naam en identiteit willen wij een grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van onze organisatie en onze diensten in de markt realiseren. Het maakt voor onze klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat onze ambities zijn. Niet minder belangrijk, het draagt ook bij aan een hechte samenwerking tussen de mensen in onze groep.”

Over Hands on ICT

Hands on ICT is de ICT-businesspartner met een lokale en persoonlijke benadering. Vanuit de vestigingen in Venlo, Weesp en Zwolle zijn de medewerkers altijd dichtbij om klanten lokaal te ondersteunen. Met een landelijk kennisnetwerk van ICT-specialisten hebben zij een brede expertise en portfolio op het gebied van de digitale werkplek, samenwerken, (hybride) cloud, IT-beheer en outsourcing, security en digitale transformatie. Door samen te werken met technologiepartners van wereldformaat heeft de organisatie een antwoord op ieder ICT-vraagstuk. Hands on ICT ondersteunt meer dan 300 klanten in uiteenlopende sectoren en beheert meer dan 35.000 werkplekken voor klanten.

De drie vestigingen blijven opereren als individuele juridische entiteiten, aangestuurd door de directie van de Hands on Group.

Persoonlijk en vertrouwd

“Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat wij een vertrouwde lokale partner blijven” zegt Van Klaveren. “Wij blijven doen wat onze klanten van ons gewend zijn en we staan klaar om hen op de beste manier te ondersteunen en te adviseren. Wij kijken met veel vertrouwen naar de toekomst en zien mooie kansen om onze expertise en portfolio verder uit te bouwen, en daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van onze klanten." 

Contact opnemen