Beheer en support

Onze support engineers ondersteunen je ICT- afdeling of organisatie met beheer en onderhoud van de ICT-omgeving. Daarnaast adviseren we proactief over de urgentie en impact van updates en upgrades en voeren onderhoud uit.

Indien gewenst nemen we het complete beheer van de ICT omgeving volledig uit handen en regelen wij tevens de nodige zaken op afstand. Zo kun jij je volledig focussen op jouw business.

Skilled Servicedesks

Onze Servicedesks helpen je ICT-team of je medewerkers bij het snel oplossen van problemen, zodat je je volledig kunt richten op je eigen dienstverlening en geen zorgen hebt over de ICT omgeving. We helpen je daarnaast met het slimmer inzetten van kostbare ICT middelen, waarmee we het gebruik en de beschikbaarheid van de omgeving verbeteren, tegen vooraf afgesproken kosten.

.

 

24-7-shutterstock_1757653565

Ondersteuning op locatie

Succesvolle ICT dienstverlening blijft hoe dan ook mensenwerk. Juist daarom is Hands on ICT altijd dichtbij. Met drie vestigingen in Nederland is er altijd een deskundige medewerker in de buurt voor advies of het bespreken van ICT vraagstukken.

Advies-shutterstock_1039039435

Managed Cloud en Hosting

Het fundament van onze dienstverlening is het succesvol beheren van de ICT infrastructuren voor bedrijven en instellingen. Daarbij kunnen wij voorzien in een 1e lijn eindgebruikersondersteuning, 2e of 3e lijn beheer en support, proactief beheer en monitoring. Wij doen het werk, zodat jij je kunt richten op de eigen bedrijfsvoering. Betrouwbaar, dichtbij en tegen afgesproken kosten.

CLOUD-shutterstock_1165345552

24/7 ondersteuning

Wij werken met een beheer- en monitoring oplossing waarmee  storingen in je omgeving al in een vroeg stadium worden opgemerkt en zelfs worden voorkomen. We reageren waar mogelijk al voor dat een probleem zich voordoet, elke dag van de week, zo nodig 24 uur per dag. Daarnaast staat onze Servicedesk altijd stand-by voor ondersteuning en incidenten. 

werkplek-shutterstock_1531723328

De voordelen voor beheer via Hands on ICT

Hands on ICT heeft de expertise in huis om het volledige ICT-beheer over te nemen, van licenties, hardware en hosting tot complexe ICT-omgevingen. Voordelen voor beheer via Hands on ICT zijn:Altijd verzekerd van een moderne, up-to-date en veilige ICT-omgeving.

  • accessability-2-blauw-01_s Volledige ontzorging van de ICT-afdeling en haar eindgebruikers
  • accessability-2-blauw-01_s Altijd verzekerd van een moderne, up-to-date en veilige ICT-omgeving
  • accessability-2-blauw-01_s Als businesspartner maken we de cirkel rond: van security tot innovatie, governance en adoptie
  • accessability-2-blauw-01_s Single Point of Contact naar andere ICT-dienstverleners
  • accessability-2-blauw-01_s Altijd een back-up tijdens vakantie of langdurige ziekte van een ICT-medewerker
  • accessability-2-blauw-01_s Up-to-date kennis van de meest complexe hybride omgevingen en Microsoft technologie
Hands on ICT

We bieden je doorlopende ondersteuning, 24/7. Onze Servicedesk staat voor je klaar.

Leon  - Services

Totale ontzorging

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossing. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Berry 9495

Kom met ons in contact

Meer weten over onze beheer of outsourcing diensten? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter