ICT trends & ontwikkelingen

Als we ergens blij van worden, dan is het van technologie. We zijn dan ook niet voor niets een Managed Service Provider Plus: we houden ons graag bezig met complexe ICTvraagstukken, van onderhoud, beheer en digitalisering tot BI, advisering en security. Door de voortdurende pandemie en de gevolgen ervan is het afgelopen jaar weer voorbijgevlogen en op deze pagina nemen we jullie graag mee in een vooruitblik naar 2022. Wij delen graag onze visie op de technologische ontwikkelingen die we volgend jaar gaan terugzien.

Trendrapport ICT:
7 technologische
ontwikkelingen in 2022

William van de Rotten, CTO en een doorgewinterde Hands on ICT’er met een uitgebreide technische achtergrond, deelt met ons zijn visie op zeven technologische ontwikkelingen die we volgend jaar gaan terugzien in dit trendrapport.

ICT Trendrapport

ICT trends & ontwikkelingen

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar jouw uitdagingen en hoe jij bij kunt blijven rondom alle ontwikkelingen op gebied van ICT. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas Kallenbach

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet bij elke trend exact op de hoogte bent van de consequenties voor jouw organisatie. Dus heb je nog vragen over één of meerdere ontwikkelingen? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact met ons op