De moderne werkplek met Microsoft

Graag nodigen we je uit voor onze Lunch & Learn workshop rondom de moderne werkplek met Microsoft 365 Business Premium. Op basis van aansprekende scenario’s ontdek je op welke manieren deze moderne werkplek inrichting je binnen het MKB-segment ondersteunt bij een efficiënte, financieel voordeling & veilige bedrijfsvoering.
 
Wat kun je verwachten tijdens deze Lunch & Learn workshop:
✔️ Klantcases & scenario's van de moderne werkplek
✔️ Hoe je je moderne werkplek tegelijkertijd efficiënt én veilig houdt 
✔️ Praktische voordelen van Business Premium tijdens een demo
✔️ Switchen van licenties; de voor- en nadelen voor jouw organisatie
 
Wij zorgen tevens dat je een trial van Business Premium ontvangt als je je aanmeldt voor de workshop. 
 
Deze workshop wordt op 3 data georganiseerd op verschillende locaties: 
Dinsdag 7 februari te Weesp, maandag 13 februari te Venlo en donderdag 23 februari in Zwolle. 
 
Wil je je direct verzekeren van een plek aan tafel? Schrijf je dan direct in via onderstaande button.
 
INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK
 

Het startpunt voor MKB

Met de toegenomen behoefte aan werken vanuit verschillende locaties, groeit bij bedrijven de vraag om overal productief te zijn. Tegelijkertijd zien steeds meer organisaties het belang in van verbeterde beveiliging. Die noodzaak wordt bovendien bevestigd door cijfers: vorig jaar is het aantal ransomware-aanvallen met bijna 300% toegenomen. Het merendeel van de aanvallen richtte zich op het MKB. De inzet van juiste technologie is dus belangrijker dan ooit én biedt jou als partner volop kansen.

In deze workshop nemen onze collega's met uitgebreide ervaring in de moderne werkplek én de licentiemodellen van Microsoft je mee in de voordelen van de moderne werkplek oplossingen van Microsoft, met name gericht op het licentiemodel Business Premium. 

Featured image - Microsoft Business Premium
Wat kun je verwachten

Het programma

In 3 uur nemen onze sprekers je mee in alle facetten rondom Microsoft 365 Business Premium en het bedrijfssucces dat de moderne werkplek je kan opleveren. 

 • 11.00 uur

  Ontvangst / inloop & welkom

 • 11.15 uur

  Voordelen & best practises

  Hoe kan de oplossingen van Microsoft bijdragen aan je bedrijfsprocessen zodat het jouw bedrijf uiteindelijk (nog meer) succes oplevert. Waar zit de frictie bij de meeste organisaties als het gaat om efficiënt samenwerken, hoe veilig is je IT ingericht en waar zitten de grootste beveiligingsrisico's? En heel belangrijk: hoe kan de moderne werkplek van Microsoft bijdragen aan het verbeteren van deze punten. Deze en tal van andere belangrijke vraagstukken en real-life scenario's komen voorbij.

 • 12.15 uur

  Lunch

  Onder het genot van een uitgebreide lunch bespreken we de scenario's nog eens door en is er direct ruimte om vragen te stellen en discussie te voeren over de inrichting van de huidige moderne werkplek van de workshop deelnemers.  

   
 • 13.00 uur

  Demo

  Het tweede deel van deze sessie staat geheel in het teken van de kracht van Microsoft Business Premium. In dit gedeelte laten we in een uitgebreide demo zien wat de voordelen zijn van de moderne werkplek in Microsoft 365 Business Premium en welke praktische voordelen deze moderne werkplek oplossing biedt met dagelijkse voorbeelden uit de praktijk. 

 • 13.45 uur

  Switchen van licenties; de voor- en nadelen voor jou organisatie

  In veel gevallen wordt al een combinatie van licenties bij Microsoft en/of andere vendoren afgenomen. Is het zinvol om te wisselen en welke voordelen heeft een overgang naar Business Premium? We nemen je samen met de andere workshopdeelnemers door de voor- en nadelen heen van de huidige licentieportfolio's.

 • 14.00 uur

  Afronding workshop

  Met veel inspiratie rondom de moderne werkplek sluiten we de workshop af. 
Waar & wanneer het jouw uitkomt

Wanneer en waar

We organiseren deze workshop op 3 verschillende momenten in februari. Elk op een andere locatie verspreid door het land. Afhankelijk van je reistijd kun je kiezen voor een tijdstip en locatie die het beste bij je past.