Prodicom sluit zich aan bij Hands on ICT: Een nieuwe mijlpaal in IT-dienstverlening

Met trots kondigt Hands on ICT aan dat Prodicom, een toonaangevende specialist in IT-detachering & IT-projecten, voortaan onder de vlag van Hands on ICT zal opereren. Deze strategische samenvoeging versterkt de gezamenlijke expertise op het gebied van cloud, netwerken, IT-infrastructuren en IT-Security. Hands on ICT zet door deze overname een grote stap in haar groeistrategie én verbreedt hiermee haar portfolio aan ICT-dienstverlening.

Prodicom, gevestigd nabij Amsterdam, richt zich voornamelijk op IT-staffing en IT-detachering en heeft de dienstverlening in de afgelopen jaren uitgebreid met projecten en Managed Services. Prodicom, synoniem voor ‘Professionals die communiceren’, staat bekend om hun innovatieve en mensgerichte aanpak. Dit valt mooi samen met de cultuur van Hands on ICT.

Met de vereende krachten van maar liefst 160 professionals is Hands on ICT samen met Prodicom een nog grotere speler in de markt van IT-dienstverlening. Door de combinatie van de Managed Service Provider (MSP) services van Hands on ICT en de detacherings- en projectmogelijkheden van Prodicom kan een nog breder scala aan ICT-oplossingen en ondersteuning worden geboden. Prodicom gaat onder haar eigen merk verder, bijgestaan door Hands on ICT, en voor klanten blijft de huidige dienstverlening ongewijzigd.

René van Klaveren, CEO en eigenaar van Hands on ICT: "Met deze strategische samenvoeging en intensieve samenwerking bundelen we onze krachten om een sterke positie te behouden in de markt van ICT. Hierdoor kunnen we als IT-dienstverlener zelfstandig blijven opereren, wat ons de flexibiliteit geeft om innovatief en klantgericht te blijven. Het belangrijkste is dat we nu een heel divers palet aan ICT-dienstverlening kunnen aanbieden, waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij hun vragen."

Tim van der Putten, Chief Financial Officer van Prodicom: “Met het vertrek van Joppe van de Straat, één van de eigenaren en medeoprichter van het bedrijf, zochten we sinds de zomer van 2023 versterking. Deze versterking hebben we gevonden bij Hands on ICT, die Managed Services in het hart heeft. De menselijke klik was er vanaf de eerste kennismaking. Prodicom zal binnen onze eigen expertisegebieden aan het succes van de groep blijven werken.”

MicrosoftTeams-image (76)

Over Hands on ICT

Hands on ICT is een toonaangevende Managed Service Provider die zich richt op het leveren van praktische en betrouwbare ICT-oplossingen. Met ruim 25 jaar aan ervaring biedt Hands on ICT een breed scala aan diensten waaronder werkplekbeheer, netwerkbeheer, cybersecurity cloud-oplossingen en IT-support. Hands on ICT staat bekend om haar hands-on aanpak, waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk centraal staan. Met drie locaties, verspreid door Nederland, heeft Hands on ICT een uitstekende landelijke dekking. Door voortdurende innovatie en klantgerichtheid blijft Hands on ICT een betrouwbare partner in de dynamische wereld van ICT-dienstverlening.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.