Nieuwe certificeringen binnen

Met trots kunnen we mededelen dat we nu ook onder de vlag van het vernieuwde Hands on ICT de ISO 27001 & NEN 7510 certificeringen binnen hebben. Sinds het samengaan van drie vestigingen naar één organisatie hebben we hard gewerkt aan het samenvoegen van processen en applicaties waarbij we hoge eisen hebben gesteld aan informatiebeveiliging en privacy. Dat wordt nu erkend door certificeringsinstantie Dekra. Weer een mooie mijlpaal.

SAMEN

De certificeringen

De ISO 27001 norm beschrijft hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen.

NEN 7510 is een nationale (Nederlandse) norm, specifiek toegespitst op organisaties die te maken hebben met persoonlijke gezondheidsinformatie (dus zorginstellingen en hun dienstverleners). Het gaat hierbij niet alleen om de gegevens die binnen een zorginstelling worden verwerkt, maar ook om informatie die tussen zorginstellingen onderling wordt uitgewisseld (bijvoorbeeld tussen huisarts en ziekenhuis) of tussen zorginstelling en toeleverancier. 

De transitie van Hands on ICT 

Sinds 2021 zijn ITSN, Compello en Hands on Information Management samengegaan tot 1 organisatie: Hands on ICT. Deze nieuwe certificering betekent dat we weer een grote stap hebben gezet in de transitie die we zijn aangegaan. Want om aan een ISO 27001 of NEN 7510 norm te voldoen moeten bedrijfsprocessen en databorging goed op orde zijn. 

Wil je meer weten wat deze certificeringen inhouden? Lees dan hier verder. 

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem van vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken waar wij als ICT-businesspartner waarde kunnen toevoegen bij jouw bedrijf. 

Contact opnemen