Hands on ICT blikt terug op een bijzonder 2023

Terwijl we de laatste dagen van 2023 aftellen, is het een uitgelezen moment om stil te staan bij de reis die we dit jaar hebben afgelegd en terug te blikken op een bewogen jaar. 

Economisch gezien hebben we nog steeds te maken met de gevolgen van de COVID-19 pandemie en bijbehorende hoge inflatie. Kosten zoals energie en andere commodity’s stonden over de hele linie onder druk. Gelukkig zien we de laatste maanden dat de economie zich langzaam begint te herstellen en de rust hier terugkeert. Dit biedt ruimte voor onze klanten en uiteraard onszelf om ons bezig te houden met groei en optimalisatie van dienstverlening. 

Ontwikkelingen bij Hands on ICT

Onze collega’s bij Hands on ICT hebben dit jaar hard gewerkt. We hebben als organisatie enorm hard gewerkt om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Dit heeft onder andere geresulteerd in:

Een volledig vernieuwd en uniform dienstenportfolio
Al onze diensten zijn geharmoniseerd en gemoderniseerd en helder geformuleerd onder de vlag Your365. Onder titels als YourWorkplace, YourServer, YourWifi zie je direct waar wij je als ICT-businesspartner mee kunnen helpen.

Een forse professionalisering van onze IT Security dienstverlening
Onder de noemer YourSecurity helpen we onze klanten om cybercrime een stap voor zijn. Met een 0-meting met onze Security Health Scan en proactieve monitoring en beheer van security issues en slimme security-oplossingen helpen we onze klanten mee om de deur dicht te houden. Hiermee sorteren we ook voor op de aankomende NIS2-richtlijnen.

Uitbreiding van onze support
We hebben de capaciteit van de 1ste & 2de lijns support opgeschaald waardoor onze responstijd en de kwaliteit van support sterk is gestegen. Tickets worden sneller afgehandeld en met dedicated klantteams kunnen we onze klanten nog beter servicen.

Herstructurering van Managed Services en Consultancy.
Daarnaast is ons proces rondom support, service en projecten geherstructureerd waardoor we over de hele linie meer grip hebben op onze dienstverlening.

We zien dat deze ontwikkelingen zich hebben vertaald in betere klanttevredenheid, meer helderheid in dienstverlening en daardoor meer ruimte voor proactief Managed services.

Op naar 2024

Ook in 2024 staan we klaar voor onze klanten. We kijken vol vertrouwen naar het nieuwe jaar waarin we onze samenwerking voortzetten en samen nieuwe successen kunnen behalen. We blijven doorgaan met de optimalisatie van onze ICT-dienstverlening en blijven innoveren zodat jouw organisatie up to date blijft op gebied van ICT.

Wij danken je voor het vertrouwen en kijken uit naar een prettige, succesvolle samenwerking in 2024 en de verdere toekomst.