Bekend gezicht, nieuwe naam

ITSN, Compello en Hands on hebben begin 2020 de krachten gebundeld in de Hands on Group. Samen vormen wij één van de sterkste Nederlandse ICT-dienstverleners in onze markt. Maar ook morgen willen wij voor onze klanten dé ICT-businesspartner zijn. Daarvoor moeten we een aantal stappen zetten. Wij kiezen een nieuwe koers voor de toekomst door samen verder te gaan als één organisatie onder één nieuwe naam: Hands on ICT. Een ambitieuze stap waar wij trots op zijn! Vanaf vandaag heten wij Hands on ICT! 

We zijn altijd dichtbij

Hands on ICT is gevestigd in Venlo, Weesp en Zwolle. Vanuit deze locaties bedienen we organisaties in heel Nederland, maar door onze regionale kantoren zijn we altijd dichtbij en snel bij je op locatie. Onze Servicedesk is ingericht in teams met diepgaande kennis van uiteenlopende branches. Daarnaast werken we met vaste contactpersonen, zodat onze mensen altijd volledig op de hoogte zijn van wat er speelt binnen jouw organisatie.

Hands on ICT locaties
Onze locaties

We werken vanuit drie kantoren

Neem contact met ons op

Denk je erover na om technologisch de volgende stap te zetten binnen jouw organisatie en wil je eens praten met een IT-expert? Neem dan contact op via dit formulier en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact met ons op