De hoeveelheid data die elke seconde wordt gegenereerd, is verbazingwekkend hoog. Het effectief beheren ervan is dan ook een heuse uitdaging geworden. Je data omzetten in goud, roept daarom heel wat vragen op. Hoe zet je die massaal geproduceerde data om in bruikbare informatie? Hoe beheer je die overvloedige datastroom? Is de opslaglocatie van je data wel veilig en hoe bescherm je je ‘goudstaven’? En natuurlijk: hoe helpt deze data je aan meer bedrijfssucces?
Stuk voor stuk logische vragen. Op woensdag 16 november voorzien we je tijdens onze round-table graag van een antwoord. Green Village in Nieuwegein vormt die dag de uitvalsbasis waar je van enkele vooraanstaande dataexperts inzicht krijgt in het hedendaagse datavraagstuk.
In 3,5 uur nemen onze sprekers je mee in alle facetten rondom data die je meer bedrijfssucces oplevert.
Onze eerste spreker van de middag is Anton de Nijs, data expert met 20+ jaar ervaring in IT. Hij weet als geen ander hoe kostbare data om te zetten naar de praktijk, zodat het jouw bedrijf uiteindelijk meer bedrijfssucces oplevert. Waar zit de meest waardevolle data en hoe ontsluit je deze data om meerwaarde te bieden binnen je organisatie? Deze en tal van andere belangrijke vraagstukken komen voorbij.
Het tweede deel van de round-table zal voor rekening worden genomen door Hank van Gardingen, Account manager bij Hands on ICT. Hij zal je meenemen in een aantal klantcases van organisaties die de stap hebben gezet naar een betere dataonsluiting. Welke voordelen en learnings hebben ze hier uit gehaald en vooral; wat heeft het hen opgebracht.
Het derde deel van deze sessie staat geheel in het teken van een praktische toepassing van data binnen je bedrijf. Cas Floris vertelt vanuit zijn ervaring als Strategic Advisor hoe je dit proces kunt aanvliegen en wat je technisch nodig hebt om goede data uit je organisatie te halen.
We sluiten de dag af met een informele setting om met alle aanwezigen na te praten over alles wat de revue is gepasseerd. Stel direct je eigen vragen of bespreek je casus met de aanwezige experts. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.