Zorgeloos de zomer in met onze Managed Services dienstverlening

Probeer nu gedurende de aankomende zomermaanden onze Managed Services dienstverlening. Met tijdelijk een kosteloze intake én onboarding kun je nu gedurende 2 maanden de voordelen zelf ervaren.

Stel je eens voor....een zomer met:
- Werkplekken die altijd veilig en up-to-date zijn
- 24/7 ondersteuning bij incidenten
- Altijd voldoende mensen op ICT support (ondanks vakantieperiode)

Precies dat kunnen wij direct voor je gaan verzorgen, zodat je over vijf dagen up-and- running bent. Net voordat de zomervakantie voor de deur staat.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Probeer nu 2 maanden | Kosteloze onboarding | Binnen 5 dagen live

Support & beheer

Volledig afgestemd op jouw organisatie

Onze servicemanagers brengen jouw ICT-omgeving in kaart en komen met een supportmodel dat volledig past bij jouw organisatie. Vervolgens gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw ICT-omgeving deze zomer lekker doordraait op hoog niveau. 

Hands On ICT Venlo 0233-beheer
 • Capaciteit en kennis

  We zien een sterke toename in het gebruik van onze cloud-dienstverlening. Daarnaast komt het vaak voor dat er naast de cloud-omgeving nog een bestaande ICT-infrastructuur aanwezig is. Dit vraagt om een behoorlijke capaciteit en uitgebreide kennis. Dat zijn zaken waar wij jou graag in willen én kunnen ondersteunen.

 • Flexibel en schaalbaar

  Om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen, dient je ICT-ondersteuning flexibel en schaalbaar te zijn. Voor klanten is dit regelmatig een obstakel. Door je support en beheer extern te beleggen, kun je exact de services afnemen, die voor jou van belang zijn.

 • Veilig en up-to-date

  Door het missen van de juiste ondersteuning en proactief beheer, komt het helaas regelmatig voor dat werkplekken niet meer up-to-date zijn. Niet alleen zorgt dat voor inefficiënte werkplekken, ook kan dit leiden tot digitale onveiligheid en verouderde software. Met ons proactieve beheer en monitoring zorgen wij dat jouw gehele ICT-omgeving beschikt over de benodigde veiligheidsgaranties en laatste softwareversies.

 • Na de zomer

  Als die zorgeloze zomer je bevallen is dan gaan we vervolgens jouw lange termijn behoeften in kaart brengen en zetten we in op een duurzame samenwerking.
  Wil je liever terug naar het oude, dan kunnen we support en beheer weer naar jouw organisatie terug overdragen.

Toe aan een zorgeloze zomer?

Wil je vrijblijvend kennismaken met een van onze specialisten of heb je een vraag over onze summer support? Vul hiernaast het contactformulier in en een van onze collega's zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en een afspraak inplannen.

Laat je gegevens achter