Joey van Elsen

Joey van Elsen is sinds januari 2023 gestart bij Hands on ICT als Corporate Recruiter.

Binnen zijn functie is Joey elke dag opzoek naar de juiste kandidaat voor openstaande vacatures binnen Hands on ICT. Joey is verantwoordelijk voor het gehele wervings- en selectieproces; van vacatures opzetten tot het aannemen van kandidaten. 

Gezien het snelle tempo waarin Hands on ICT groeit én de lastige IT markt ligt hier een mooie uitdaging voor Joey. Lees hieronder meer over Joey en hoe hij zijn werk bij Hands on ICT ervaart. 

Joey kun je het beste omschrijven als enthousiast, hardwerkend en een teamspeler. Hij zit dan ook niet graag stil en spart graag met anderen. Joey zijn motto is leef de dag. Joey werkt nu ruim 7 jaar in de werving- & selectie en nog altijd vindt hij het leuk om kandidaat en bedrijf te matchen. 

Joey van Elsen

"Vanaf het eerste gesprek krijg je binnen Hands on ICT een warm gevoel, dat gevoel behoud je als je hier werkt." 

Joey van Elsen - Corporate Recruiter 

Joey aan het woord

"Mijn sollicitatiegesprek bij Hands on ICT ervaarde ik als open en eerlijk. Bij aanvang bij Hands on ICT stond er direct een mooie uitdaging klaar. Er moesten veel vacatures in een korte tijd ingevuld worden en het fijne is dat ik daar mijn eigen draai aan mag geven.

Het bevalt me heel goed bij Hands on ICT. Vooral de korte lijnen binnen het bedrijf ervaar ik als zeer prettig. Als je iemand van directie nodig hebt, dan zijn zij goed bereikbaar en benaderbaar. Dat is bij veel organisaties anders.

Elke ochtend is het gezellig met voldoende dynamiek bij Hands on ICT. Doordat we op drie locaties in Nederland kantoor hebben, zie je sommige collega’s niet heel veel. Als je dan bij elkaar op kantoor bent, dan is het mooi om elkaar even te spreken en de cultuur van het andere kantoor te ervaren.

Sommige collega’s zie je maar 1 keer in de zoveel weken. Mooi om daar even mee te spreken en om de andere culturen en verhalen mee te maken en krijgen.''

 

Foto 1 Joey - Bewerkt

Joey buiten het werk

"Ik heb van kinds af aan al een enorme passie voor voetbal. Daar ben ik wekelijks veel mee bezig. Ik geef trainingen aan de jeugd van de club EWC’ 46 uit Well. En zelf ben ik ook actief bij de club door twee keer in de week te trainen en zondag te voetballen met mijn vriendenteam. Dit doe ik al meer dan 20 jaar bij dezelfde club en dat zal niet snel veranderen. De overige tijd sta ik in de sportschool, dit is 3 of 4 keer per week krachttraining. Even het luie zweet eruit zoals ik dat noem.

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met gamen en pc. ‘’Elk spel dat uitkwam ging ik dan halen’’ Ik was vroeger erg fanatiek met gamen en dan vooral met FIFA, het bekende voetbalspel. Hier stond ik dan ook meermaals hoog in de klassementen van Nederland en deed ik mee aan verschillende toernooien.

Ik game nog steeds wel, maar heb nu minder vrije tijd, het sporten is belangrijker geworden. Maar een paar potjes FIFA lukt altijd wel per week, lekker languit op de bank na het sporten nog even een paar potjes spelen.

Mijn neef werkte van jongs af aan al in de computerindustrie. Daar heb ik meermaals stagegelopen en daar draaiden we eigen Pc’s in elkaar. Daar is mijn interesse in de ICT-wereld ontstaan.''

 

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

logo (1)

Neem contact op met Joey

Wil je graag met Joey in contact of wil je meer weten over openstaande vacatures van Hands on ICT? Neem dan contact op met Joey om vrijblijvend een kop koffie te drinken. 

 

Laat je gegevens achter