In 5 stappen naar een veilige(re) ICT-omgeving

Wil jij weten hoe het staat met de actuele beveiliging van jouw ICT-omgeving en wat noodzakelijk is om het vereiste beveiligingsniveau te bereiken? Met de Hands on ICT Security health scan helpen wij jou om te starten met stap 1 & 2.
 

Microsoft 365 security scanIn circa 2 dagen inventariseren wij jouw ICT-beveiliging en brengen wij kwetsbaarheden in kaart. We geven concreet advies voor verbeteringen, met specifieke aandacht voor de security features en de juiste instellingen.  

De eenmalige investering is € 2.400 (vast bedrag). 

Wil jij ook de stap zetten naar een veilige(re) IT-omgeving, die past bij jouw organisatie? Vraag vandaag de Security Health Scan aan via dit formulier. 

Laat hier je gegevens achter

Security Health Scan

Iedere ICT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data - in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) - veel eisen aan de beveiliging van je ICT-omgeving. Het dwingt ook om serieus na te denken over beveiligingsbeleid en concrete maatregelen om data (en privacy) binnen het bedrijfsnetwerk beter te beschermen en risico’s te verlagen. Het is belangrijk om je hierbij te realiseren dat een beveiligingsbeleid niet alleen gaat over de techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken (processen). 

In 5 stappen naar een veiligere ICT-omgeving

Stap 1: Security Health Scan (0-meting)
We starten met een Security Health-scan van je organisatie. In deze health-scan onderzoeken we de belangrijkste facetten rondom IT Security en krijgen we een beeld van de huidige situatie.

Stap 2: Rapportage & advies
Met deze 0-meting hebben we een concrete set aan adviezen en aanbevelingen om je IT Security beter in te richten. Wat is nodig om het vereiste beveiligingsniveau te bereiken? In een helder rapport geven we advies over de noodzakelijke verbeterpunten, welke impact de verbeterpunten hebben op de ICT-omgeving en de organisatie, en welke investeringen nodig zijn om deze punten te realiseren. We komen dit rapport op locatie presenteren en toelichten. De rapportage en het advies zijn inbegrepen in de eenmalige investering voor de Security Health Scan. 

Vervolgens gaan we in overleg de overige stappen opzetten indien gewenst. 

Stap 3: Inrichting Security 2.0 
N.a.v. het advies kunnen we maatwerk oplossingen gaan bieden om je IT Security naar een nog hoger niveau te tillen.  

Stap 4: Periodieke meting 
Onze dienst YourSecurity zorgt met een periodieke scan van je omgeving dat je ook in de toekomst verzekerd bent van een veilige omgeving.  

Stap 5: Monitoring & Management 
Naast de 0-meting en de periodieke health-scans zullen wij diverse monitoringstools inrichten om te zorgen dat bedreigingen van buitenaf direct worden gesignaleerd en opgelost. 

Vraag nu de scan aan

Zet ook de stap naar een veiligere ICT-omgeving en vraag nu de security health scan aan. Vul hiernaast je gegevens in en één van onze IT experts neemt direct contact met je op.

Laat je gegevens achter