Woonwenz

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo en heeft circa 8.000 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Hands on ICT beheert de centrale netwerk infrastructuur en faciliteert de Microsoft 365 diensten voor Woonwenz. Daarnaast denken wij mee met governance- en security vraagstukken.

 

Beheer centrale IT infrastructuur

De kernactiviteit van Woonwenz is het bouwen, beheren en verhuren van betaalbare huurwoningen. In de eerste plaats voor mensen die geen koopwoning of duurdere (vrije sector) huurwoning kunnen betalen. Verreweg de meeste huurwoningen van Woonwenz zijn dan ook sociale huurwoningen, huurwoningen met een huurprijs onder de huurtoeslaggrens. Daarnaast zet Woonwenz zich in voor het huisvesten van bijzondere doelgroepen en verhuren wij op beperkte schaal ook middel dure huurwoningen en bedrijfsruimtes.

Zoals de naam al zegt (woonwENZ, wonen enzovoorts) vindt Woonwenz wij dat wonen meer is dan een dak boven het hoofd. Ook een prettige woonomgeving waar mensen op een fijne manier met elkaar samen kunnen wonen is van groot belang. Daarom investeert Woonwenz ook in de leefbaarheid van wijken, veelal samen met partners als de gemeente, zorg- en welzijnsinstellingen en natuurlijk de wijkbewoners zelf.

Referenties_woonwenz
Onze diensten

ICT dienstverlening in de woningbranche

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de woonbranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter