MGG Netherlands

MGG Netherlands B.V., de grootste aluminiumgieterij van de Benelux, met hoofdkantoor in Tegelen en vestigingen in Nederland en Duitsland, heeft het ICT-infrastructuur beheer aan Hands on ICT uitbesteed.

 

Beheer van ICT-infrastructuur

Concreet betekent dit dat MGG haar focus kan leggen op de bedrijfsvoering, waarbij Hands on ICT de gewenste ondersteuning biedt. Dat gaat verder dan het verhelpen van storingen of het adviseren van gebruikers. Hands on ICT werkt actief mee aan de inrichting van nieuwe werkplekdiensten, zoals Microsoft Office 365. Ook bij de integratie van verschillende werkmaatschappijen neemt Hands on ICT een adviserende rol. Zo werken we samen aan een veilige, prettige en schaalbare werkplekomgeving.

Sinds de oprichting in 1945 loopt MGG voorop in de aluminiumgieterij branche. MGG heeft een reputatie op het gebied van constante innovatie met betrekking tot de auto-industrie en andere industriële takken zoals de verwarmingsketel industrie. MGG beschikt over uitgebreide kennis van de aluminium giettechnologie (o.a. zandgieten, LPSC) alsmede bewerking en assemblage.

Referenties_MGG

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de industriebranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter