Danny van Anholt

Danny van Anholt is bij Hands on ICT Business Developer voor de Branches handel & retail en industrie. Danny is ervaren in de Branches waar hij actief in is. Binnen deze rol is Danny verantwoordelijk voor het aantrekken en ontwikkelen van nieuwe business opportunities. Verder is hij bezig om bij organisaties ICT-business vraagstukken in kaart te brengen. Dit doet Danny vanuit standplaats Venlo.

Danny's takenpakket bestaat o.a. uit het contacteren van relaties uit zijn netwerk. Ook het in nauwe samenwerking blijven met zijn marketingcollega's, dit om nieuwe kansen te spotten in de markt. De uiteindelijk gegenereerde prospects worden mede door Danny opgevolgd. 

Danny zijn persoonlijkheid kun je het beste omschrijven als sociaal, hulpvaardig en klantgericht. Danny is sinds april 2023 werkzaam bij Hands on ICT.

D. van Anholt

"Niet alleen verzorgen wij jouw ICT-dienstverlening, maar we versterken ook jouw organisatie en stimuleren je business om medewerkers te ontzorgen''

Danny van Anholt- Business Development

Danny aan het woord

Danny is zijn carrière begonnen aan de technische kant. Dit eerst als beheerder en het faciliteren van de customer service. Hij hielp klanten tijdig met problemen aan de voorkant. Danny zag dat er ook een andere kant was, hoe je organisaties ook kan helpen om problemen te voorkomen en bepaalde zaken bij klanten te verbeteren. Vanuit zijn technische en commerciële kant is hij de ICT saleswereld ingerold. 

Danny heeft gemerkt dat er veel fases zitten voordat je echt een klant gaat binnenhalen. Daarom is belangrijk om goed te luisteren naar de organisaties wat er speelt. "Het mooiste is als je bij de organisaties vanuit hun B2B requirements tegemoet komt en deze dan vertaalt naar technologie. Hands on ICT is een goede ICT-businesspartner, met name omdat wij de business van de klant als uitdagingspunt zien. Hands on ICT kan organisaties helpen van onderzoek en advies tot eindproduct. Als je de business als uitgangspunt neemt en het vertaalt naar een oplossing, dan bereik je daar heel veel mee. En met onze Your365 diensten bieden we hier ook daadwerkelijk een totaaloplossing voor. Ik merk daarnaast dat het hebben van klant specifieke Brancheteams, maakt dat we ook heel goed weten wat er in de markt speelt.

Danny vindt het ontzettend gaaf hoe het nu gaat bij Hands on ICT. "Vooral de trajecten die we samen doen als collega's en in het bijzonder een nieuwe internationale productiegroep waar ik zelf erg trots op ben.'' De afgelopen periode is er bij deze nieuwe klant met een Managed Services PoC-project voor twee afzonderlijke locaties keihard geknald om hun gebruikers optimaal te servicen vanuit onze Managed Services, Consultancy en Commerce afdelingen. Dit heeft recent geresulteerd in een projectverlenging én uitbreiding met vijf extra locaties. ''Het is mooi om te zien dat we het vertrouwen van de klant hierbij krijgen." Danny benadrukt de prettige samenwerking tussen de verschillende collega's bij Hands on ICT van managed services tot commercieel. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om dit te kunnen realiseren.

"Hands on ICT is als werkgever een mooi bedrijf, omdat het een bedrijf is wat weet wat aan pakken is. We doen het samen. Het voor elkaar zijn en voor onze klanten en partners."

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Plan een video call

Stel al je vragen over ICT-dienstverleningen

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een ICT-aanpak die aansluit bij jouw behoeften. 

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Danny van Anholt
Business development manager
Nog niet klaar om te bellen? Vraag dan hier meer informatie aan.

Neem contact op met Danny

Wil je graag met Danny van Anholt in contact of wil je meer weten over de dienstverlening van Hands on ICT? Neem dan contact op met Danny om vrijblijvend een kop koffie te drinken. 

Laat je gegevens achter