Bespaar kosten en optimaliseer je Azure-omgeving in 3 stappen

Wil jij snel en eenvoudig inzicht hoe je kosten kunt besparen en de prestaties van jouw Azure-omgeving naar een hoger plan kunt tillen? Neem dan vandaag contact met ons op. 
 

Je hebt een bewuste keuze gemaakt voor het Azure cloud platform van Microsoft. En dat is logisch, want het platform biedt ongekende mogelijkheden om productiviteit te vergroten en flexibiliteit te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de schaalbaarheid van het platform, waardoor je componenten snel en eenvoudig kunt toevoegen of afbouwen. Dit is één van de redenen waarom Microsoft Azure zo efficiënt is. 

Optimaliseer je Azure-omgeving
In de praktijk zien wij helaas dat organisaties vaak (nog) niet optimaal gebruik weten te maken van alle mogelijkheden die de oplossing in huis heeft. Daardoor missen zij de kans om optimaal te profiteren van de vernieuwingen op het platform en maximaal rendement te halen uit hun investering. Daarom is het belangrijk om de Azure-omgeving met regelmaat onder de loep te nemen en kritisch te kijken of deze nog steeds aansluit bij de eisen en wensen van je organisatie, nu én in de toekomst.

Bespaar op IT-kosten
Daarnaast realiseren organisaties zich vaak niet dat zij fors kunnen besparen op de kosten van de Azure-omgeving. Bijvoorbeeld door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden om componenten op- en af te schalen, waarmee je onnodige kosten kunt voorkomen. Zo zijn er meer slimme manieren om te besparen! 

Wat kun je verwachten 

  1. Onze experts voeren de inventarisatie uit van jouw Azure-omgeving. Dit gebeurt volledig op afstand, dus je hoeft zelf geen tijd te investeren.
  2. Wij bespreken de resultaten van de Azure Besparingscheck met jou en geven een concreet advies over verbeterpunten, quick wins en mogelijke besparingen die dit kan opleveren.
  3. Na overleg en akkoord voeren wij optimalisaties door in jouw Azure-omgeving en kun je direct concrete besparingen realiseren.

Het goede nieuws is, de Azure Besparingscheck kost je niets. De besparing die het in de eerste maand oplevert, betaal je ons. Elke besparing daarna is voor jou!


Laat hier je gegevens achter